Antalya’da bir apartman bahçesinde bulunan bebeğin babası eşinin bulunmasını istedi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2020 - 16:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da bir apartman bahçesinde bulunan bebeğin babası eşinin bulunmasını istedi

Geçtiğimiz günlerde bir bahçede bebeği bulunan baba eşinden haber alamadığını eşinin bulunmasını istediğini söyledi.
Antalya'da bir apartmanın bahçesinde bebeği bulunan Müslüm Arpağ, kayıp başvurusunda bulunduğu eşinin bulunmasını istiyor.   Müslüm Arpağ, 8 yıllık evli olduğu 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için polis merkezine "kayıp" başvurusunda bulundu.   Cumhuriyet Başsavcılığına da eşini kaçırdığından şüphelendiği kişiler hakkında suç duyurusunda bulunan Arpağ, günlerdir haber alamadığı eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.    Eşinin bütün çocuklarına karşı çok ilgili olduğunu anlatan Arpağ, "Eşim özellikle bebeğe çok düşkündü, canını verir ama asla bebeğinden vazgeçmez. Üç aylık çocuğum anne sütü içiyor ve evde sürekli ağlıyor. Eşimin Antalya'da kimsesi yok, başına bir şey gelmesinden korkuyorum." diye konuştu.    Gözyaşlarına hâkim olamayan Arpağ, bir an önce eşinin bulunmasını istediğini kaydetti.  Kızıltoprak Mahallesi 904 Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde önceki gün, 3 aylık erkek bebek olduğunu görenler, durumu polise bildirmişti. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen bebek, babasına teslim edilmişti.
Geçtiğimiz günlerde bir bahçede bebeği bulunan baba eşinden haber alamadığını eşinin bulunmasını istediğini söyledi.

Antalya'da bir apartmanın bahçesinde bebeği bulunan Müslüm Arpağ, kayıp başvurusunda bulunduğu eşinin bulunmasını istiyor.

 

Müslüm Arpağ, 8 yıllık evli olduğu 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için polis merkezine "kayıp" başvurusunda bulundu.

 

Cumhuriyet Başsavcılığına da eşini kaçırdığından şüphelendiği kişiler hakkında suç duyurusunda bulunan Arpağ, günlerdir haber alamadığı eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi. 

 

Eşinin bütün çocuklarına karşı çok ilgili olduğunu anlatan Arpağ, "Eşim özellikle bebeğe çok düşkündü, canını verir ama asla bebeğinden vazgeçmez. Üç aylık çocuğum anne sütü içiyor ve evde sürekli ağlıyor. Eşimin Antalya'da kimsesi yok, başına bir şey gelmesinden korkuyorum." diye konuştu. 

 

Gözyaşlarına hâkim olamayan Arpağ, bir an önce eşinin bulunmasını istediğini kaydetti. 

Kızıltoprak Mahallesi 904 Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde önceki gün, 3 aylık erkek bebek olduğunu görenler, durumu polise bildirmişti. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen bebek, babasına teslim edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.