Antalya’da banka soygunu

Asayiş 31.08.2016 - 17:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Antalya’da banka soygunu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde özel bir bankanın şubesi, iki kişi tarafından soyuldu. Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan özel bir bankanın şubesine gelen maskeli, eli silahlı iki kişi güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra görevlilerden miktarı belli olmayan paraları aldıktan sonra kaçtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kiralık olduğu belirlenen araç Gürsu Mahallesinde terk edilmiş olarak buldu. Polis iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde özel bir bankanın şubesi, iki kişi tarafından soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan özel bir bankanın şubesine gelen maskeli, eli silahlı iki kişi güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra görevlilerden miktarı belli olmayan paraları aldıktan sonra kaçtı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kiralık olduğu belirlenen araç Gürsu Mahallesinde terk edilmiş olarak buldu. Polis iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.