Antalya'da adliye personeli 6 kişi tutuklandı

Asayiş 23.08.2016 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Antalya'da adliye personeli 6 kişi tutuklandı

Antalya'da adliye personeli 6 kişi tutuklandı
Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 11 adliye personelinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ve Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçlarından yürütülen 2016/52673 soruşturma kapsamında Antalya Adliyesinde görevli adalet personeli şüphelilerden N.Ö., A.E., M.Ö., G.K., C.E., K.A., E.A., Z.K., H.R.İ., M.K. ve K.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeleri alındıktan sonra TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebiyle dün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. A.E., M.Ö., G.K., K.A., E.A. ve M.K. tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi. Diğer şüpheliler N.Ö., C.E., Z.K., K.Ç. ve H.R.İ. ise Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Antalya'da adliye personeli 6 kişi tutuklandı

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 11 adliye personelinden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ve Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçlarından yürütülen 2016/52673 soruşturma kapsamında Antalya Adliyesinde görevli adalet personeli şüphelilerden N.Ö., A.E., M.Ö., G.K., C.E., K.A., E.A., Z.K., H.R.İ., M.K. ve K.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeleri alındıktan sonra TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebiyle dün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
A.E., M.Ö., G.K., K.A., E.A. ve M.K. tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi. Diğer şüpheliler N.Ö., C.E., Z.K., K.Ç. ve H.R.İ. ise Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.