ANTALYA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 10:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 03.26'da merkez üssü Korkuteli ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 78 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Ayrıca, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise aynı depremin üssünü Döşemealtı ilçesi Akkoç Mahallesi olarak verdi. Öte yandan, saat 06.21’de de Akdeniz 4.1 kilometre derinlikte 3.5 şiddetinde deprem daha meydana geldi.
Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 03.26'da merkez üssü Korkuteli ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 78 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Ayrıca, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise aynı depremin üssünü Döşemealtı ilçesi Akkoç Mahallesi olarak verdi.

Öte yandan, saat 06.21’de de Akdeniz 4.1 kilometre derinlikte 3.5 şiddetinde deprem daha meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.