Antalya'da 200 kınalı keklik doğaya salındı

Gündem 28.08.2020 - 14:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da 200 kınalı keklik doğaya salındı

Antalya'da 200 kınalı keklik doğaya salındı
Antalya'nın İbradı İlçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünce 200 kınalı keklik doğaya bırakıldı. İlçede ormanlık alanda düzenlenen etkinlikte erkek ve dişi yetiştirilen keklikler kafeslerinden çıkarılarak doğayla buluşturuldu.  Doğaya salınan kınalı keklikler sayesinde bölgede popülasyonun artırması hedefleniyor. Etkinliğe, İbradı Kaymakamı Mevlana Kürkcü, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ,İbradı Altınbeşik Mağarası Milli Park Şef Vekili Mestan Hisarkaya ve muhtarlar katıldı.
Antalya'da 200 kınalı keklik doğaya salındı

Antalya'nın İbradı İlçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünce 200 kınalı keklik doğaya bırakıldı.

İlçede ormanlık alanda düzenlenen etkinlikte erkek ve dişi yetiştirilen keklikler kafeslerinden çıkarılarak doğayla buluşturuldu. 

Doğaya salınan kınalı keklikler sayesinde bölgede popülasyonun artırması hedefleniyor.

Etkinliğe, İbradı Kaymakamı Mevlana Kürkcü, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ,İbradı Altınbeşik Mağarası Milli Park Şef Vekili Mestan Hisarkaya ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.