ANTALYA BUCAK KARAYOLUNDA FECİ KAZA

Gündem 27.01.2021 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA BUCAK KARAYOLUNDA FECİ KAZA

Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı...
Antalya- Bucak Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 3 kişi de hayatını kaybetti   Kaza, 27 Ocak Çarşamba günü saat 03:00 sularında Antalya Bucak Karayolu Dağ Beli Mevkiinde meydana geldi.   İlk gelen bilgilere göre, Antalya'dan Bucak istikametine gitmekte olan 07 ZK 963 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, takla atması sonucunda araç içerisinde bulunan 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. 3 Kişi ise kaza mahallinde hayatını kaybetti.   Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.    
Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı...

Antalya- Bucak Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 3 kişi de hayatını kaybetti

 

Kaza, 27 Ocak Çarşamba günü saat 03:00 sularında Antalya Bucak Karayolu Dağ Beli Mevkiinde meydana geldi.

 

İlk gelen bilgilere göre, Antalya'dan Bucak istikametine gitmekte olan 07 ZK 963 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, takla atması sonucunda araç içerisinde bulunan 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. 3 Kişi ise kaza mahallinde hayatını kaybetti.

 

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.