ANTALYA BAYRAMI SAHİLE TAŞIDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2016 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA BAYRAMI SAHİLE TAŞIDI

Konyaaltı sahili sezonun en kalabalık günlerini yaşıyor
Antalya, Kurban Bayramı bereketi yaşıyor. Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından doluluk oranını yüzde 80'lere ulaştığı Antalya'da sahiller doldu taştı. 30 dereceye yaklaşan sıcak hava ve yüzde 67 olan nem sebebiyle sebebiyle sabahın erken saatlerinden itibarın Konyaaltı sahiline akın eden tatilciler hem güneşin hem denizin tadını çıkardı. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen turistlerle Antalya'nın yerlilerini buluşturan Konyaaltı sahili, Eylül sıcağına ev sahipliği yaptı. Bayram tatili için İstanbul'dan ailesiyle birlikte gelen Ömer Yavuz, kendilerine akrabalarının da eşlik ettiğini söyledi. Emekli olunca Antalya'ya yerleşmeyi düşündüğünü söyleyen Ömer Yavuz, hem denizin hem de havanın kendilerini buraya çektiğini kaydetti.
Konyaaltı sahili sezonun en kalabalık günlerini yaşıyor

Antalya, Kurban Bayramı bereketi yaşıyor. Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından doluluk oranını yüzde 80'lere ulaştığı Antalya'da sahiller doldu taştı.

30 dereceye yaklaşan sıcak hava ve yüzde 67 olan nem sebebiyle sebebiyle sabahın erken saatlerinden itibarın Konyaaltı sahiline akın eden tatilciler hem güneşin hem denizin tadını çıkardı. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen turistlerle Antalya'nın yerlilerini buluşturan Konyaaltı sahili, Eylül sıcağına ev sahipliği yaptı.

Bayram tatili için İstanbul'dan ailesiyle birlikte gelen Ömer Yavuz, kendilerine akrabalarının da eşlik ettiğini söyledi. Emekli olunca Antalya'ya yerleşmeyi düşündüğünü söyleyen Ömer Yavuz, hem denizin hem de havanın kendilerini buraya çektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.