ANTALYA’DA VOSVOS TURU

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2014 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA’DA VOSVOS TURU

Vostalya 07 Antalya Vosvos Severler Kulübü tarafından Fener Caddesi’nin tanıtımı amacıyla vosvos turu düzenlendi. Eski Lara Caddesi girişinde toplanan vosvosseverler, renkli görüntüler oluşturdu.
Vostalya 07 Antalya Vosvos Severler Kulübü tarafından Fener Caddesi’nin tanıtımı amacıyla vosvos turu düzenlendi. Eski Lara Caddesi girişinde toplanan vosvosseverler, renkli görüntüler oluşturdu. Yaşları 50 ile 70 arasında değişen birbirinden renkli vosvosların bakımlı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Vosvoslara, ‘Fener Caddesinde Vostalya var’ çıkartmaları yapıştıran kulüp üyeleri, konvoy oluşturarak hareket etti.Vostalya 07 Antalya Vosvosseverler Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Budak, 7 yıl önce kurulan kulüplerinin 70 üyesi olduğunu kaydetti.Antalya’da yaklaşık 300 vosvos olduğunu ifade eden Budak, “7 yıldan bu yana çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Kendi aramızda sosyalleşme adına etkinliklerimiz oluyor. Bugün Fener Caddesi’nin tanıtımı yapmak amacıyla bir araya geldik. Amacımız Işıklar ve diğer caddeler gibi Fener Caddesi’nin tanıtımına fayda sağlamaktır” dedi.Vosvos kullanmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Budak, şunları söyledi: “70 yıldır vosvoslar yollarda. Sevimli bir araç olması nedeniyle herkese hitap ediyor. Vosvos çıktığı ilk yılda savaş, 1960’lı yıllardan sonra binek aracı olarak kullanılmıştır. Günümüzde ise hobi ve nostaljik araç olarak kullanılıyor. Kulüp olarak bahçeler ve garajlarda yatan vosvosların ayaklanmasını istiyoruz. Biz de vosvosların tanıtımına katkı sağlıyoruz.” 
Vostalya 07 Antalya Vosvos Severler Kulübü tarafından Fener Caddesi’nin tanıtımı amacıyla vosvos turu düzenlendi. Eski Lara Caddesi girişinde toplanan vosvosseverler, renkli görüntüler oluşturdu.

Vostalya 07 Antalya Vosvos Severler Kulübü tarafından Fener Caddesi’nin tanıtımı amacıyla vosvos turu düzenlendi. Eski Lara Caddesi girişinde toplanan vosvosseverler, renkli görüntüler oluşturdu. Yaşları 50 ile 70 arasında değişen birbirinden renkli vosvosların bakımlı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Vosvoslara, ‘Fener Caddesinde Vostalya var’ çıkartmaları yapıştıran kulüp üyeleri, konvoy oluşturarak hareket etti.
Vostalya 07 Antalya Vosvosseverler Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Budak, 7 yıl önce kurulan kulüplerinin 70 üyesi olduğunu kaydetti.
Antalya’da yaklaşık 300 vosvos olduğunu ifade eden Budak, “7 yıldan bu yana çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Kendi aramızda sosyalleşme adına etkinliklerimiz oluyor. Bugün Fener Caddesi’nin tanıtımı yapmak amacıyla bir araya geldik. Amacımız Işıklar ve diğer caddeler gibi Fener Caddesi’nin tanıtımına fayda sağlamaktır” dedi.
Vosvos kullanmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Budak, şunları söyledi: “70 yıldır vosvoslar yollarda. Sevimli bir araç olması nedeniyle herkese hitap ediyor. Vosvos çıktığı ilk yılda savaş, 1960’lı yıllardan sonra binek aracı olarak kullanılmıştır. Günümüzde ise hobi ve nostaljik araç olarak kullanılıyor. Kulüp olarak bahçeler ve garajlarda yatan vosvosların ayaklanmasını istiyoruz. Biz de vosvosların tanıtımına katkı sağlıyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.