ANSİAD 2013 YILININ BAŞARILI İŞADAMINI SEÇTİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 16:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANSİAD 2013 YILININ BAŞARILI İŞADAMINI SEÇTİ

ANTALYA SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (ANSİAD) TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN VE BU YIL 19’UNCUSU VERİLEN “YILIN BAŞARILI İŞADAMI ÖDÜLܔ ANSİAD ÜYESİ AYHAN AKAN BEKTAŞ’A VERİLDİ
Antalya Sanayici Ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 19’uncusu verilen “Yılın Başarılı İşadamı Ödülü” ANSİAD üyesi Ayhan Akan Bektaş’a verildi. Yılın başarılı işadamı ödülünde adaylar, yaptığı yatırımlar, işletmenin ülke ve bölge ekonomisine katkıları, iş kapasitesinin büyüklüğü, sağladığı istihdam ve ödediği vergi, müteşebbis kişilik, çevre ile uyum, sosyal sorumluluk bilincinde estetik, sanatsal, tarihi, kültürel değerlere önem vermesi, kültürel kapasitesi, verimlilik ve eğitime katkısı, sivil toplum kuruluşlarındaki gayret ve performansı, inovasyon ve kalite bilincinin yerleşmesi ve gelişmesine sağladığı katkı maddelerinde değerlendirildi.ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 2013 yılı “Yılın Başarılı İşadamı Ödülü” ANSİAD üyesi, Ayhan Akan Bektaş’a verildi. 1968 yılında Almanya'da dünyaya gelen Bektaş, İstanbul ve Antalya'da Avrupa merkezli turizm şirketlerinin temsilciliğini yaptı. Antalya merkezli olarak kurulan ODEON Tours'un, 1994 yılında Moskova merkezli Coral Travel'ın, 2000 yılında da Varşova merkezli Wezyr Holiday Service'in kurucu ortaklığını yaptı. Bektaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu holdingi, bugün bünyesindeki 17 şirketi, düşük sezonda 3 bin 500, yüksek sezonda 5 bine yakın çalışanı ile Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Polonya, Ukrayna, Belarus, Mısır, İspanya, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde faaliyet gösterdiği bildirildi.
ANTALYA SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (ANSİAD) TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN VE BU YIL 19’UNCUSU VERİLEN “YILIN BAŞARILI İŞADAMI ÖDÜLܔ ANSİAD ÜYESİ AYHAN AKAN BEKTAŞ’A VERİLDİ

Antalya Sanayici Ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 19’uncusu verilen “Yılın Başarılı İşadamı Ödülü” ANSİAD üyesi Ayhan Akan Bektaş’a verildi. 
Yılın başarılı işadamı ödülünde adaylar, yaptığı yatırımlar, işletmenin ülke ve bölge ekonomisine katkıları, iş kapasitesinin büyüklüğü, sağladığı istihdam ve ödediği vergi, müteşebbis kişilik, çevre ile uyum, sosyal sorumluluk bilincinde estetik, sanatsal, tarihi, kültürel değerlere önem vermesi, kültürel kapasitesi, verimlilik ve eğitime katkısı, sivil toplum kuruluşlarındaki gayret ve performansı, inovasyon ve kalite bilincinin yerleşmesi ve gelişmesine sağladığı katkı maddelerinde değerlendirildi.
ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 2013 yılı “Yılın Başarılı İşadamı Ödülü” ANSİAD üyesi, Ayhan Akan Bektaş’a verildi. 1968 yılında Almanya'da dünyaya gelen Bektaş, İstanbul ve Antalya'da Avrupa merkezli turizm şirketlerinin temsilciliğini yaptı. Antalya merkezli olarak kurulan ODEON Tours'un, 1994 yılında Moskova merkezli Coral Travel'ın, 2000 yılında da Varşova merkezli Wezyr Holiday Service'in kurucu ortaklığını yaptı. Bektaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu holdingi, bugün bünyesindeki 17 şirketi, düşük sezonda 3 bin 500, yüksek sezonda 5 bine yakın çalışanı ile Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Polonya, Ukrayna, Belarus, Mısır, İspanya, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde faaliyet gösterdiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.