ANSİAD’A ZİYARETLER

Gündem 02.06.2018 - 14:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANSİAD’A ZİYARETLER

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL’DEN ANSİAD’A ZİYARET
Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel’i ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri karşıladı.   ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. ANSİAD projelerinden ve çalışmalarından bahseden Başkan Kan, “Antalya’nın üniversiteler şehri olması için daha önce başlattığımız bir projemiz var.  Bunun için vakfımız ANTEV ile yüksek teknoloji bölümleri olan bir üniversite kuracağız. Antalya’nın gelişimi adına bizim için önemli bir konu olduğundan dolayı sizin desteğinizi bekliyoruz” dedi. T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bugüne kadar Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğimiz ile yakın temaslarımız oldu. ANSİAD, Antalya için çalışan ve projeler üreten takdir ettiğim bir sivil toplum örgütü. Bundan sonraki süreçte eğitim başta olmak üzere, birçok alanda somut projeleri de hayata geçireceğimizi umut ediyorum. Antalya’da ANTEV ile birlikte bir üniversite kuruluşu içerisinde olmanızdan memnun oldum. Projelerimiz içerisinde Antalya’da 10 üniversite hedefimiz var. Dünyanın her yerinden öğrencilerin gelebileceği yeni üniversiteleri kentimize kazandıralım. Sizi bu projenizde desteklemeye hazırız” diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu, ANSİAD üyelerinin ihracata katkı oranından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “500 Milyon Dolar ihracat hacmi hedefimize ulaşmak için daha çok çalışmalıyız” dedi. ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Bakan Çavuşoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek günün anısına Prof. Dr. Saim Tekcan’ın “At’nağme- Atlar ve Hatlar” gravürüne ait tablosunu takdim etti.
DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL’DEN ANSİAD’A ZİYARET

Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel’i ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri karşıladı.

 

ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. ANSİAD projelerinden ve çalışmalarından bahseden Başkan Kan, “Antalya’nın üniversiteler şehri olması için daha önce başlattığımız bir projemiz var.  Bunun için vakfımız ANTEV ile yüksek teknoloji bölümleri olan bir üniversite kuracağız. Antalya’nın gelişimi adına bizim için önemli bir konu olduğundan dolayı sizin desteğinizi bekliyoruz” dedi. T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bugüne kadar Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğimiz ile yakın temaslarımız oldu. ANSİAD, Antalya için çalışan ve projeler üreten takdir ettiğim bir sivil toplum örgütü. Bundan sonraki süreçte eğitim başta olmak üzere, birçok alanda somut projeleri de hayata geçireceğimizi umut ediyorum. Antalya’da ANTEV ile birlikte bir üniversite kuruluşu içerisinde olmanızdan memnun oldum. Projelerimiz içerisinde Antalya’da 10 üniversite hedefimiz var. Dünyanın her yerinden öğrencilerin gelebileceği yeni üniversiteleri kentimize kazandıralım. Sizi bu projenizde desteklemeye hazırız” diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu, ANSİAD üyelerinin ihracata katkı oranından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “500 Milyon Dolar ihracat hacmi hedefimize ulaşmak için daha çok çalışmalıyız” dedi. ANSİAD Başkanı Sadi Kan, Bakan Çavuşoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek günün anısına Prof. Dr. Saim Tekcan’ın “At’nağme- Atlar ve Hatlar” gravürüne ait tablosunu takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.