ANNESİNİ DARBEDEN VE ARAYA GİREN KİŞİYİ BIÇAKLAYAN GENÇ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 05.04.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANNESİNİ DARBEDEN VE ARAYA GİREN KİŞİYİ BIÇAKLAYAN GENÇ GÖZALTINA ALINDI

ANNESİNİ DARBEDEN VE ARAYA GİREN KİŞİYİ BIÇAKLAYAN GENÇ GÖZALTINA ALINDI
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, annesine şiddet uygulayan ve araya giren kişiyi bıçakla yaralayan genç, gözaltına alındı.   Alınan bilgiye göre, Dutlubahçe Mahallesi'nde kavga ihbarı alan polisler, belirtilen adrese gitti. Söz konusu yerde darp edilen N.I. adlı kadın ve bıçakla yaralanan O.E. ile karşılaşan ekipler, 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Sağlık görevlilerince Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.   Bu arada, olayın şüphelisi S.B'nin, N.I'nın oğlu olduğu belirlendi. "Balkon kapısını kapatma" meselesi yüzünden annesiyle tartışan ve araya giren O.E'yi bıçakla yaralayan S.B. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.
ANNESİNİ DARBEDEN VE ARAYA GİREN KİŞİYİ BIÇAKLAYAN GENÇ GÖZALTINA ALINDI

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, annesine şiddet uygulayan ve araya giren kişiyi bıçakla yaralayan genç, gözaltına alındı.

 

Alınan bilgiye göre, Dutlubahçe Mahallesi'nde kavga ihbarı alan polisler, belirtilen adrese gitti. Söz konusu yerde darp edilen N.I. adlı kadın ve bıçakla yaralanan O.E. ile karşılaşan ekipler, 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı.

Sağlık görevlilerince Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Bu arada, olayın şüphelisi S.B'nin, N.I'nın oğlu olduğu belirlendi. "Balkon kapısını kapatma" meselesi yüzünden annesiyle tartışan ve araya giren O.E'yi bıçakla yaralayan S.B. gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.