ANNE VE İKİZ ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Gündem 16.06.2015 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANNE VE İKİZ ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

ANNE VE İKİZ ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ
 Antalya’da erkek kardeşi tarafından öldürülen 4.5 aylık hamile Merve Demirkıran Kundakçı ve ikiz çocukları yan yana toprağa verildi.  Konyaaltı ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bayram D.’nin boğazlarından bıçaklayarak öldürdüğü hamile kardeşi Merve Demirkıran Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'nın cenazeleri, jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Yapılan otopsi sonrası anne ve ikiz çocukları için Korkuteli’nin Yazır Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Eşini ve çocuklarını kaybeden otomotiv ustası Bekir Kundakçı güçlükle ayakta durabildi. Bekir Kundakçı’nın baba evine getirilen cenazeler yan yana konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Bekir Kundakçı, eşi ve çocuklarının tabutlarını sırayla omuzladı. Elden ele taşınan cenazeler, Yazır Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi 2347. Sokak’ta yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Bayram D. (29), rahatsızlığından dolayı annesi Fatma Demirkıran’a bakmaya gelen hamile kardeşi Merve Demirkıran Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı bu sabah boğazlarından bıçaklayarak öldürmüştü.
ANNE VE İKİZ ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

 Antalya’da erkek kardeşi tarafından öldürülen 4.5 aylık hamile Merve Demirkıran Kundakçı ve ikiz çocukları yan yana toprağa verildi. 
Konyaaltı ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bayram D.’nin boğazlarından bıçaklayarak öldürdüğü hamile kardeşi Merve Demirkıran Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'nın cenazeleri, jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Yapılan otopsi sonrası anne ve ikiz çocukları için Korkuteli’nin Yazır Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Eşini ve çocuklarını kaybeden otomotiv ustası Bekir Kundakçı güçlükle ayakta durabildi. Bekir Kundakçı’nın baba evine getirilen cenazeler yan yana konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Bekir Kundakçı, eşi ve çocuklarının tabutlarını sırayla omuzladı. Elden ele taşınan cenazeler, Yazır Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.
Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi 2347. Sokak’ta yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Bayram D. (29), rahatsızlığından dolayı annesi Fatma Demirkıran’a bakmaya gelen hamile kardeşi Merve Demirkıran Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı bu sabah boğazlarından bıçaklayarak öldürmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.