Aniden bastıran sağanak trafiği felç etti

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aniden bastıran sağanak trafiği felç etti

Isparta’da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi
Aniden bastıran sağanak trafiği felç etti Isparta’da etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Isparta’da sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı öğle saatlerinde yerini dolu yağışına bıraktı. Isparta kent merkezi ve çevre ilçelerinde kısa süreli etkili olan dolu yağışı tekrar yerini sağanak yağmura bıraktı. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı yollarda göllenme ve su birikintileri oluştu. Su birikintileri yer yer 30 santimetrelere kadar ulaşırken il merkezinde yaklaşık 30 eve ve iş yerini su bastığı öğrenildi. Meydana gelen su baskınlarına Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildiği belirtildi. Sağanak yağış nedeniyle oluşan su birikintileri trafikte aksamalara neden olurken, bazı bölgelerde göçükler ve araçlarda arızalar meydana geldiği öğrenildi. Kentte yağış nedeniyle kayda değer bir hasar oluşmazken, yaşanan aksamalar yağışın dinmesiyle son buldu.
Isparta’da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi

Aniden bastıran sağanak trafiği felç etti

Isparta’da etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Isparta’da sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı öğle saatlerinde yerini dolu yağışına bıraktı. Isparta kent merkezi ve çevre ilçelerinde kısa süreli etkili olan dolu yağışı tekrar yerini sağanak yağmura bıraktı. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı yollarda göllenme ve su birikintileri oluştu. Su birikintileri yer yer 30 santimetrelere kadar ulaşırken il merkezinde yaklaşık 30 eve ve iş yerini su bastığı öğrenildi. Meydana gelen su baskınlarına Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildiği belirtildi.

Sağanak yağış nedeniyle oluşan su birikintileri trafikte aksamalara neden olurken, bazı bölgelerde göçükler ve araçlarda arızalar meydana geldiği öğrenildi.

Kentte yağış nedeniyle kayda değer bir hasar oluşmazken, yaşanan aksamalar yağışın dinmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.