Anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak

Eğitim (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2020 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak

Anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak
Burdur'un Yeşilova ilçesinde anaokulu öğrencileri, kendi oyuncaklarını ahşaptan tasarlayarak yapacak.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "Oyuncak Atölyesi" projesiyle öğrencilerin mobilyacılardan elde edilen ahşap parçalarını birleştirip, boyayarak oyuncaklar üretmesi hedefleniyor. Yeşilova Milli Eğitim Müdürü Nuray Eseroğlu yaptığı açıklamada, 0-6 yaş döneminde çocukların birçok özelliklerinin bu dönemde oluştuğunu ifade etti. Anasınıflarının amacının çocuklara el becerisi kazandırmanın yanında hayal güçlerini de geliştirmek olduğunu belirten Eseroğlu, "Proje çocuklarımıza planlama, karar verme, yönetme ve risk analizi gibi alanlarda katkıda bulunacak." ifadesini kullandı. 
Anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak

Burdur'un Yeşilova ilçesinde anaokulu öğrencileri, kendi oyuncaklarını ahşaptan tasarlayarak yapacak. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "Oyuncak Atölyesi" projesiyle öğrencilerin mobilyacılardan elde edilen ahşap parçalarını birleştirip, boyayarak oyuncaklar üretmesi hedefleniyor.

Yeşilova Milli Eğitim Müdürü Nuray Eseroğlu yaptığı açıklamada, 0-6 yaş döneminde çocukların birçok özelliklerinin bu dönemde oluştuğunu ifade etti.

Anasınıflarının amacının çocuklara el becerisi kazandırmanın yanında hayal güçlerini de geliştirmek olduğunu belirten Eseroğlu, "Proje çocuklarımıza planlama, karar verme, yönetme ve risk analizi gibi alanlarda katkıda bulunacak." ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.