“Anadolu Türküleri” Konserine Yoğun İlgi

Kültür 01.11.2016 - 14:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“Anadolu Türküleri” Konserine Yoğun İlgi

MAKÜ’ de Düzenlenen “Anadolu Türküleri” Konserine Yoğun İlgi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde 10. Yıl etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Türk Halk Müziği Konseri, Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Öğretim Görevlisi Gökhan ÇAĞIRGAN tarafından hazırlanan, Gonca Nur ÇİNELİ tarafından yönetilen, aralarında Burdur, Eskişehir, Rumeli Türkülerinin de seslendirildiği konserde dinleyiciler de koroya eşlik etti ve de türküler hep birlikte söylendi. Konser,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK tarafından Gökhan ÇAĞIRGAN ve Gonca Nur ÇİNELİ’ye MAKÜ anmalığını vermesi ile son buldu.
MAKÜ’ de Düzenlenen “Anadolu Türküleri” Konserine Yoğun İlgi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde 10. Yıl etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Türk Halk Müziği Konseri, Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğretim Görevlisi Gökhan ÇAĞIRGAN tarafından hazırlanan, Gonca Nur ÇİNELİ tarafından yönetilen, aralarında Burdur, Eskişehir, Rumeli Türkülerinin de seslendirildiği konserde dinleyiciler de koroya eşlik etti ve de türküler hep birlikte söylendi.

Konser,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK tarafından Gökhan ÇAĞIRGAN ve Gonca Nur ÇİNELİ’ye MAKÜ anmalığını vermesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.