ANA CADDELERDE PARK VE DURAKLAMA YASAĞI TEDBİRİ

Gündem 01.04.2020 - 16:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANA CADDELERDE PARK VE DURAKLAMA YASAĞI TEDBİRİ

ANA CADDELERDE PARK VE DURAKLAMA YASAĞI TEDBİRİ GETİRİLDİ
Valiliğimiz koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından büyük bir hassasiyet içerisinde uygulanmaya devam eden Koronavirüs tedbirlerine ilave olarak, İl Merkezinde yoğunluğun yaşandığı bazı ana caddelere park ve duraklama yasağı getirildi. Özelikle ana caddelerdeki araç ve insan hareketliliğinin en az seviyeye indirilmesi amacıyla alınan karar doğrultusunda yoğunluğun en fazla yaşandığı Gazi, Atatürk, Cumhuriyet ve Kışla Caddelerinde park ve duraklama yasağı uygulanmaya başlandı. İçinde bulunduğumuz süreç içerisinde halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden yoğunluğun önüne geçilmesi, sosyal mesafe kuralına uyulması en hassas konulardan biri olarak değerlendirdiğimizde, bu kararla birlikte Ana Caddelerde vatandaşlarımızın oluşturduğu yoğunluğun önüne geçilmiş oldu. Emniyet birimlerimizin yakından takip ettiği bu uygulama kapsamında, park ve duraklama yasağı getirilen caddelere bariyerler konularak, gün içerisinde denetimler büyük bir özenle devam ediyor. Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere özenle uymasını beklemekteyiz.
ANA CADDELERDE PARK VE DURAKLAMA YASAĞI TEDBİRİ GETİRİLDİ

Valiliğimiz koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından büyük bir hassasiyet içerisinde uygulanmaya devam eden Koronavirüs tedbirlerine ilave olarak, İl Merkezinde yoğunluğun yaşandığı bazı ana caddelere park ve duraklama yasağı getirildi.

Özelikle ana caddelerdeki araç ve insan hareketliliğinin en az seviyeye indirilmesi amacıyla alınan karar doğrultusunda yoğunluğun en fazla yaşandığı Gazi, Atatürk, Cumhuriyet ve Kışla Caddelerinde park ve duraklama yasağı uygulanmaya başlandı.

İçinde bulunduğumuz süreç içerisinde halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden yoğunluğun önüne geçilmesi, sosyal mesafe kuralına uyulması en hassas konulardan biri olarak değerlendirdiğimizde, bu kararla birlikte Ana Caddelerde vatandaşlarımızın oluşturduğu yoğunluğun önüne geçilmiş oldu.

Emniyet birimlerimizin yakından takip ettiği bu uygulama kapsamında, park ve duraklama yasağı getirilen caddelere bariyerler konularak, gün içerisinde denetimler büyük bir özenle devam ediyor.

Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere özenle uymasını beklemekteyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.