AMBULANS OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AMBULANS OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hasta taşıyan ambulansın otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi'nden Manavgat’a hasta taşıyan Erkan Y.E.’nin kullandığı 07 GR 966 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, D400 karayolu Demirciler Kavşağı'nda Serdar Ç.’nin kullandığı 07 LMD 88 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Serdar Ç. ile 6 yaşındaki oğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Serdar Ç.’nin otomobili birkaç saat önce aldığı ve oğluyla birlikte gezintiye çıktığı öğrenildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hasta taşıyan ambulansın otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi'nden Manavgat’a hasta taşıyan Erkan Y.E.’nin kullandığı 07 GR 966 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, D400 karayolu Demirciler Kavşağı'nda Serdar Ç.’nin kullandığı 07 LMD 88 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Serdar Ç. ile 6 yaşındaki oğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Serdar Ç.’nin otomobili birkaç saat önce aldığı ve oğluyla birlikte gezintiye çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.