Amatör atletler müsabakalarda ter döktü

Spor 08.10.2019 - 08:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Amatör atletler müsabakalarda ter döktü

Amatör Spor Haftası dolayısıyla atletizm müsabakaları yapıldı.
  Amatör Spor Haftası kapsamında Atletizm müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar, Yıldız Kızlar ve Erkekler kategorisinde Gazi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi.   Kızlar kategorisinde 1.500 metrede yapılan müsabakada Aslı Köle birinci, Büşra Altun ikinci, Edanur Gönen üçüncü ve Nisa Engin dördüncü oldu. Erkekler kategorisinde 2.000 metrede yapılan müsabakada Ozan Öztürk birinci, Arda Şimşek ikinci, Mahmut Hidayet Özkan üçüncü ve Semih Bedri Özekinci dördüncü oldu.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Amatör Spor Haftası dolayısıyla atletizm müsabakaları yapıldı.

 

Amatör Spor Haftası kapsamında Atletizm müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar, Yıldız Kızlar ve Erkekler kategorisinde Gazi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

 

Kızlar kategorisinde 1.500 metrede yapılan müsabakada Aslı Köle birinci, Büşra Altun ikinci, Edanur Gönen üçüncü ve Nisa Engin dördüncü oldu.

Erkekler kategorisinde 2.000 metrede yapılan müsabakada Ozan Öztürk birinci, Arda Şimşek ikinci, Mahmut Hidayet Özkan üçüncü ve Semih Bedri Özekinci dördüncü oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.