ALT YAPIDA ‘MUTLU’ DÖNEM

Gündem 02.03.2016 - 11:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALT YAPIDA ‘MUTLU’ DÖNEM

BUCAK’TA ALT YAPIDA ‘MUTLU’ DÖNEM
Bucak Belediyesi, mahalle yollarında uzun yıllardır yaşanan sorunları çözmek ve ulaşım ağını dünya standartlarına çıkartmak için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu: "Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcu. Havaların ısınmasıyla birlikte kente büyük sıcak asfalt hamlesine başlıyoruz. Sıcak asfalt öncesi yollarımızdaki kanalizasyon, içme suyu ve yağmursuyu gibi altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Mehmet Akif Mahallesi 23 Nisan Caddesinde yapacağımız sıcak asfalt çalışması öncesi, bu caddemizdeki alt yapı çalışmalarını tamamlıyor. Bucak alt yapısıyla, üst yapısıyla marka kent olacak" dedi
BUCAK’TA ALT YAPIDA ‘MUTLU’ DÖNEM

Bucak Belediyesi, mahalle yollarında uzun yıllardır yaşanan sorunları çözmek ve ulaşım ağını dünya standartlarına çıkartmak için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu: "Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcu. Havaların ısınmasıyla birlikte kente büyük sıcak asfalt hamlesine başlıyoruz. Sıcak asfalt öncesi yollarımızdaki kanalizasyon, içme suyu ve yağmursuyu gibi altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Mehmet Akif Mahallesi 23 Nisan Caddesinde yapacağımız sıcak asfalt çalışması öncesi, bu caddemizdeki alt yapı çalışmalarını tamamlıyor. Bucak alt yapısıyla, üst yapısıyla marka kent olacak" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.