Alkollü sürücülere 5.703 TL ceza kesildi

11.11.2019 - 09:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alkollü sürücülere 5.703 TL ceza kesildi

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN ALKOLLÜ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE GEÇİT YOK
Trafik güvenliğini sağlamak ve alkollü araç kullanımından kaynaklı trafik kazalarını önlemek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından 09-10 Ekim tarihlerinde denetimler yapıldı.     Valilik makamından yapılan açıklamaya göre; İlimiz Merkez Kışla Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi ve Gazi Caddesi üzerinde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde dur ihtarına uymayan 32 HD ve 15 AN plaka sayılı iki araç kaçmaya çalıştığı esnada ekipler tarafından durduruldu. Durdurulan araçlarda yapılan kontrollerde alkollü oldukları tespit edilen Y.I. ve M.A. isimli iki sürücüye alkollü araç kullanmaktan dolayı toplam 5.703 TL trafik idari para cezası uygulanarak sürücü belgelerine el konuldu ve araçlar trafikten men edildi. Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve kamu malına zarar vermek suçlarından da sürücüler hakkında adli tahkikat başlatıldı.     Ayrıca Y.I. isimli sürücüsünün yanında bulunan M.A.Ö. isimli şahsın, Devlet Büyüklerimize hakaret içerikli sözlerde bulunması üzerine, TCK 301 ve TCK 299. madde suçlarından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.   Valilik makamından yapılan basın açıklamasında ayrıca; "Kolluk birimlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik İlimiz genelinde asayiş ve trafik uygulmalarına  kararlılıkla devam edilmekte olup,  sürücülerimizin öncelikle kendileri olmak üzere vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için trafik kurallarına hassasiyetle uymaları büyük önem arz etmektir. Unutmayalım ki bu yolda hep birlikteyiz." İfadeleri yer aldı.
GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN ALKOLLÜ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE GEÇİT YOK



Trafik güvenliğini sağlamak ve alkollü araç kullanımından kaynaklı trafik kazalarını önlemek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından 09-10 Ekim tarihlerinde denetimler yapıldı.
 

 
Valilik makamından yapılan açıklamaya göre;

İlimiz Merkez Kışla Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi ve Gazi Caddesi üzerinde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde dur ihtarına uymayan 32 HD ve 15 AN plaka sayılı iki araç kaçmaya çalıştığı esnada ekipler tarafından durduruldu.


Durdurulan araçlarda yapılan kontrollerde alkollü oldukları tespit edilen Y.I. ve M.A. isimli iki sürücüye alkollü araç kullanmaktan dolayı toplam 5.703 TL trafik idari para cezası uygulanarak sürücü belgelerine el konuldu ve araçlar trafikten men edildi. Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve kamu malına zarar vermek suçlarından da sürücüler hakkında adli tahkikat başlatıldı.  
 


Ayrıca Y.I. isimli sürücüsünün yanında bulunan M.A.Ö. isimli şahsın, Devlet Büyüklerimize hakaret içerikli sözlerde bulunması üzerine, TCK 301 ve TCK 299. madde suçlarından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

 

Valilik makamından yapılan basın açıklamasında ayrıca;

"Kolluk birimlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik İlimiz genelinde asayiş ve trafik uygulmalarına  kararlılıkla devam edilmekte olup,  sürücülerimizin öncelikle kendileri olmak üzere vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için trafik kurallarına hassasiyetle uymaları büyük önem arz etmektir.

Unutmayalım ki bu yolda hep birlikteyiz." İfadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.