ALKOLLÜ RUS TURİST DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ

Gündem 21.06.2015 - 16:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALKOLLÜ RUS TURİST DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ

ALKOLLÜ RUS TURİST DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ
Alanya ilçesine tatile gelen Rus turist, yüzmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Olay, Alanya Obagöl mahallesinde meydana geldi. Tatil yaptığı otelin önündeki plajda denize giren 45 yaşındaki Mikhail Boldrev, bir süre yüzdükten sonra çırpınmaya başladı. Plajdaki diğer turistlerle görevliler tarafından kıyıya çıkarılan Rus turist, 112 acil ambulansıyla Alanya Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalede Rus turistin 242 promil alkollü olduğu ve yüzme bilmediği öğrenildi. Rus turist Mikhail, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mikhail'in cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.
ALKOLLÜ RUS TURİST DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ

Alanya ilçesine tatile gelen Rus turist, yüzmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
Olay, Alanya Obagöl mahallesinde meydana geldi. Tatil yaptığı otelin önündeki plajda denize giren 45 yaşındaki Mikhail Boldrev, bir süre yüzdükten sonra çırpınmaya başladı. Plajdaki diğer turistlerle görevliler tarafından kıyıya çıkarılan Rus turist, 112 acil ambulansıyla Alanya Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalede Rus turistin 242 promil alkollü olduğu ve yüzme bilmediği öğrenildi. Rus turist Mikhail, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mikhail'in cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.