ALKOL VE SİGARAYA YENİ ZAM KAPIDA

Ekonomi 16.05.2022 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ALKOL VE SİGARAYA YENİ ZAM KAPIDA

ALKOL VE SİGARAYA ENFLASYON DEĞİL ‘ALIŞTIRMA’ ZAMMI
Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenen alkol ve sigaraya büyük bir zam yapılacağı belirtiliyor.   Buna göre, Temmuz ayında biraya 12, şaraba 23 ve rakı, viski gibi yüksek alkollü içkilere 100 liraya kadar zam gelebilir. Bu rakamların üzerine şirketlerin de enflasyon farkını ekleyerek fiyatları daha da artıracağı ifade ediliyor.  
ALKOL VE SİGARAYA ENFLASYON DEĞİL ‘ALIŞTIRMA’ ZAMMI

Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenen alkol ve sigaraya büyük bir zam yapılacağı belirtiliyor.

 

Buna göre, Temmuz ayında biraya 12, şaraba 23 ve rakı, viski gibi yüksek alkollü içkilere 100 liraya kadar zam gelebilir. Bu rakamların üzerine şirketlerin de enflasyon farkını ekleyerek fiyatları daha da artıracağı ifade ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.