Alanyaspor, Antalyaspor’u konuk edecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2018 - 10:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanyaspor, Antalyaspor’u konuk edecek

Aytemiz Alanyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig'de 12 puanla 10. sırada yer alan Alanyaspor, sahasında konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu ve fitness çalışmalarıyla başladı. Daha sonra dar alanda çabukluk içeren çift kale maç yapan futbolcular, antrenmanı esneme hareketleriyle tamamladı. Milli takımlarından dönen Tzavellas ve Sackey ile sakatlığı bulunan Cisse ise takımdan ayrı çalıştı. Alanyaspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Aytemiz Alanyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de 12 puanla 10. sırada yer alan Alanyaspor, sahasında konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu ve fitness çalışmalarıyla başladı. Daha sonra dar alanda çabukluk içeren çift kale maç yapan futbolcular, antrenmanı esneme hareketleriyle tamamladı. Milli takımlarından dönen Tzavellas ve Sackey ile sakatlığı bulunan Cisse ise takımdan ayrı çalıştı. Alanyaspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.