ALANYA'DA ALTI AYRI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 12:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALANYA'DA ALTI AYRI KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre Hacet Mahallesi Eşref Kahvecioğlu Sokak üzerinde meydana gelen kazada sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 HFU 06 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 37 yaşındaki Fatma Y.'ya çarptı. Yaralanan Y., ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis kazaya neden olan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı Tespo Kavşağı'nda ise 32 yaşındaki M.S. idaresindeki 07 HAV 52 plakalı otomobil ile K.T'nin kullandığı 07 HJY 95 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan K.T. ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Alanya Göl Mahallesi 13.Sokak üzerinde ise A.P.'nin (44) kullandığı 07 HGR 97 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen 30 yaşındaki Öznur A.'ya çarptı. Yaralanan Öznur A., ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Hacet Mahallesi Canlılar Sokak üzerinde ise R.S.'nin(35) kullandığı 34 GE 1170 plakalı otomobil, bisikletiyle gezintiye çıkan 16 yaşındaki Abdurrahman Ö.'ye çarptı. Yaralanan Abdurrahman Ö., ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Caddesi'nde meydana gelen kazada ise yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Nazmiye K.'ya (33), plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir motosiklet çarparak olay yerinden kaçtı. Polis kazaya neden olan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, Nazmiye K. ise Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Saray Mahallesi Huriler Sokak'ta ise S.Y.'nin (30) kullandığı 07 S 7890 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Ender A.'ya çarptı. Yaralanan küçük çocuk ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Hacet Mahallesi Eşref Kahvecioğlu Sokak üzerinde meydana gelen kazada sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 HFU 06 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 37 yaşındaki Fatma Y.'ya çarptı. Yaralanan Y., ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis kazaya neden olan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı Tespo Kavşağı'nda ise 32 yaşındaki M.S. idaresindeki 07 HAV 52 plakalı otomobil ile K.T'nin kullandığı 07 HJY 95 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan K.T. ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Alanya Göl Mahallesi 13.Sokak üzerinde ise A.P.'nin (44) kullandığı 07 HGR 97 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen 30 yaşındaki Öznur A.'ya çarptı. Yaralanan Öznur A., ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Hacet Mahallesi Canlılar Sokak üzerinde ise R.S.'nin(35) kullandığı 34 GE 1170 plakalı otomobil, bisikletiyle gezintiye çıkan 16 yaşındaki Abdurrahman Ö.'ye çarptı. Yaralanan Abdurrahman Ö., ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Caddesi'nde meydana gelen kazada ise yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Nazmiye K.'ya (33), plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir motosiklet çarparak olay yerinden kaçtı. Polis kazaya neden olan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, Nazmiye K. ise Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Saray Mahallesi Huriler Sokak'ta ise S.Y.'nin (30) kullandığı 07 S 7890 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Ender A.'ya çarptı. Yaralanan küçük çocuk ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.