Alanya’ya şehit ateşi düştü

Yaşam 14.03.2018 - 08:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanya’ya şehit ateşi düştü

Alanya’ya şehit ateşi düştü
Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın şehadet haberi Antalya’nın Alanya ilçesindeki ailesine verildi.  Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ile askeri erkan tarafından Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın şehadet haberi babası Mustafa, annesi Gülsüm Uysal’a verildi. Şehidin Bektaş Mahallesi’ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı. Komşuları ve yakınları şehidin ailesinin evine akın etti. Alanya Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu.  Şehit Uysal’ın vatani görevini yaptıktan sonra, memleketine döndüğü ve daha sonra girdiği sınavda uzman çavuşluğu kazandığı belirtildi. Uysal’ın 4 yaşında Ada isminde bir kız çocuğu olduğu ve eşinden ayrıldığı öğrenildi.  Şehidin naaşının yarın sabah Diyarbakır’daki askeri törenin ardından Alanya’ya getirileceği belirtildi. 
Alanya’ya şehit ateşi düştü

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın şehadet haberi Antalya’nın Alanya ilçesindeki ailesine verildi. 
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ile askeri erkan tarafından Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın şehadet haberi babası Mustafa, annesi Gülsüm Uysal’a verildi. Şehidin Bektaş Mahallesi’ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı. Komşuları ve yakınları şehidin ailesinin evine akın etti. Alanya Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu. 
Şehit Uysal’ın vatani görevini yaptıktan sonra, memleketine döndüğü ve daha sonra girdiği sınavda uzman çavuşluğu kazandığı belirtildi. Uysal’ın 4 yaşında Ada isminde bir kız çocuğu olduğu ve eşinden ayrıldığı öğrenildi. 
Şehidin naaşının yarın sabah Diyarbakır’daki askeri törenin ardından Alanya’ya getirileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.