Alanya’da yılan paniği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2018 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanya’da yılan paniği

Antalya’nın Alanya ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına girdiği görülen yılan, paniğe neden oldu. Olay, dün öğleden sonra Alanya'nın Oba Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle sakinleri, park halinde olan İsmail Temel’e ait 07 HYE 05 plakalı otomobilin alt tarafından motor kısmına boyu 1 metreden daha büyük bir yılan girdiğini gördü. Çevredeki bazı kişiler panik içerisinde bağrışırken, durum araç sahibi Temel’e bildirildi. Otomobilin yanına gelen Temel ve çevredekiler kendi uğraşlarıyla yılanı çıkarmaya ancak başarılı olamaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerin de uzun süren çabaları bir sonuç vermedi. Ekipler, yılanın bulunduğu yerden çıkması için araç çevresine kükürt döktü. Aracın olaydan bu saatte kadar park halinde olduğu belirtildi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına girdiği görülen yılan, paniğe neden oldu.

Olay, dün öğleden sonra Alanya'nın Oba Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle sakinleri, park halinde olan İsmail Temel’e ait 07 HYE 05 plakalı otomobilin alt tarafından motor kısmına boyu 1 metreden daha büyük bir yılan girdiğini gördü. Çevredeki bazı kişiler panik içerisinde bağrışırken, durum araç sahibi Temel’e bildirildi. Otomobilin yanına gelen Temel ve çevredekiler kendi uğraşlarıyla yılanı çıkarmaya ancak başarılı olamaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerin de uzun süren çabaları bir sonuç vermedi. Ekipler, yılanın bulunduğu yerden çıkması için araç çevresine kükürt döktü. Aracın olaydan bu saatte kadar park halinde olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.