ALANYA'DA NEŞE-İ MUHABBET'TEN ANLAMLI KONSER

Sanat 17.04.2015 - 11:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALANYA'DA NEŞE-İ MUHABBET'TEN ANLAMLI KONSER

ALANYA'DA NEŞE-İ MUHABBET'TEN ANLAMLI KONSER
Antalya'nın Alanya ilçesinde Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu tarafından geliri Kızılay yararına verilmek üzere bir konser düzenlendi. Konser'de TRT sanatçısı Reyhan Ataman da sahne alırken, koro üyeleri ve Reyhan Ataman, geceye katılanlara eşsiz bir müzik ziyafeti sundular. Alanya'da kurulan Neşe-i Muhabbet Korosu, yardım etkinlikleri kapsamında konser dizilerine devam ediyor. Ünal Ayaz tarafından kurulan Neşe-i Muhabbet Korosu, bu konserinde ise Türk Kızılayı için sahne aldı. TRT sanatçısı Reyhan Ataman'ın da destek verdiği konser Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendi.  Konseri Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra yüzlerce vatandaş izledi. Geliri Türk Kızılayı'na bağışlanan konser sonunda Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, konsere katkıda bulunan TRT sanaçtısı Reyhan Ataman'a teşekkür ederek çiçek verdi. Ünal Ayaz ve Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağaca da, Ataman'a gecenin anısına plaket sundular. 
ALANYA'DA NEŞE-İ MUHABBET'TEN ANLAMLI KONSER

Antalya'nın Alanya ilçesinde Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu tarafından geliri Kızılay yararına verilmek üzere bir konser düzenlendi. Konser'de TRT sanatçısı Reyhan Ataman da sahne alırken, koro üyeleri ve Reyhan Ataman, geceye katılanlara eşsiz bir müzik ziyafeti sundular.
Alanya'da kurulan Neşe-i Muhabbet Korosu, yardım etkinlikleri kapsamında konser dizilerine devam ediyor. Ünal Ayaz tarafından kurulan Neşe-i Muhabbet Korosu, bu konserinde ise Türk Kızılayı için sahne aldı. TRT sanatçısı Reyhan Ataman'ın da destek verdiği konser Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendi. 
Konseri Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra yüzlerce vatandaş izledi. Geliri Türk Kızılayı'na bağışlanan konser sonunda Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, konsere katkıda bulunan TRT sanaçtısı Reyhan Ataman'a teşekkür ederek çiçek verdi. Ünal Ayaz ve Engelsiz Yaşamevi Derneği Building Our Future Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağaca da, Ataman'a gecenin anısına plaket sundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.