ALANYA'DA İKİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Gündem 23.03.2015 - 11:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALANYA'DA İKİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

ALANYA'DA İKİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
Antalya'nın Alanya ilçesinda sürat yapan iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  Kaza, saat 11.30 sıralarında Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Aytekin Özçelik'in kullandığı 07 UK 929 plakalı motosiklet, aynı yönde seyreden Mehmet Ali D.’nin kullandığı 07 HAU 39 plakalı motosiklete çarparak yoldan çıktı. Önce reklam tabelasına çarpan motosiklet, daha sonra dere yatağı korkuluklarını aşarak belediye ek hizmet binasının bahçesine uçtu. Motosiklette bulunan Gamze Görücü (18) olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü Aytekin Özçelik ağır yaralanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan diğer motosikletin sürücüsü Mehmet Ali D. ve kız arkadaşı Senem B. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü ve kız arkadaşı, kazanın ardından motosikletlerini bir bahçeye bırakarak kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. İkili daha sonra jandarma tarafından gözaltına alındı.  Kazada hayatını kaybeden Gamze Görücü'nün cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
ALANYA'DA İKİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Antalya'nın Alanya ilçesinda sürat yapan iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 11.30 sıralarında Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Aytekin Özçelik'in kullandığı 07 UK 929 plakalı motosiklet, aynı yönde seyreden Mehmet Ali D.’nin kullandığı 07 HAU 39 plakalı motosiklete çarparak yoldan çıktı. Önce reklam tabelasına çarpan motosiklet, daha sonra dere yatağı korkuluklarını aşarak belediye ek hizmet binasının bahçesine uçtu. Motosiklette bulunan Gamze Görücü (18) olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü Aytekin Özçelik ağır yaralanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan diğer motosikletin sürücüsü Mehmet Ali D. ve kız arkadaşı Senem B. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü ve kız arkadaşı, kazanın ardından motosikletlerini bir bahçeye bırakarak kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. İkili daha sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. 
Kazada hayatını kaybeden Gamze Görücü'nün cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.