Alanya'da 4 kilo esrar, 151 kök Hint keneviri ele geçirildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 17.06.2020 - 17:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanya'da 4 kilo esrar, 151 kök Hint keneviri ele geçirildi

Alanya'da 4 kilo esrar, 151 kök Hint keneviri ele geçirildi
Alanya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kilo esrar ve152 kök Hint keneviri ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.   İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Türktaş Mahallesi'nde H.D'nin uyuşturucu madde imal ettiği bilgisi üzerine harekete geçti.  Ekiplerin şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpek "Elyaf" ile yaptıkları aramada 4 kilo kubar esrar, 152 kök Hint keneviri, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi.  Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri sürüyor.  
Alanya'da 4 kilo esrar, 151 kök Hint keneviri ele geçirildi

Alanya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kilo esrar ve152 kök Hint keneviri ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.  

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Türktaş Mahallesi'nde H.D'nin uyuşturucu madde imal ettiği bilgisi üzerine harekete geçti. 

Ekiplerin şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpek "Elyaf" ile yaptıkları aramada 4 kilo kubar esrar, 152 kök Hint keneviri, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri sürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.