Alanya Belediyesinden ücretsiz şerbet

Yaşam 04.12.2017 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanya Belediyesinden ücretsiz şerbet

Alanya Belediyesinden (engelliler için) ücretsiz şerbet
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle Atatürk Anıtı önünde bugün kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okullar ve Alanya’daki Özel Eğitim Kurumlarının katıldığı kutlama programında, Alanya Belediyesi de İkram Çeşmesinden alandaki misafirlere şerbet dağıttı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından özel öğrenciler tarafından şiirler okundu şarkılar söylendi. Kutlama etkinliklerine Alanya Belediyesi’ni temsilen katılan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’le birlikte kutlama programının ardın alanı dolduran engelli öğrenci ve yakınlarına ikram çeşmesinden şerbet dağıttı. Başkan Yardımcısı Yüksel engelli öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenerek isteklerini sordu. 
Alanya Belediyesinden (engelliler için) ücretsiz şerbet

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle Atatürk Anıtı önünde bugün kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okullar ve Alanya’daki Özel Eğitim Kurumlarının katıldığı kutlama programında, Alanya Belediyesi de İkram Çeşmesinden alandaki misafirlere şerbet dağıttı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından özel öğrenciler tarafından şiirler okundu şarkılar söylendi.

Kutlama etkinliklerine Alanya Belediyesi’ni temsilen katılan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’le birlikte kutlama programının ardın alanı dolduran engelli öğrenci ve yakınlarına ikram çeşmesinden şerbet dağıttı. Başkan Yardımcısı Yüksel engelli öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenerek isteklerini sordu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.