Alanya Belediyesi Engellinin Yol Çilesine Son Verdi

Yaşam 31.07.2018 - 11:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanya Belediyesi Engellinin Yol Çilesine Son Verdi

Alanya Belediyesi Engelli Vatandaşın Yol Çilesine Son Verdi
Alanya Belediyesi ekipleri, Kestel Mahallesi’nde yaşayan 86 yaşındaki engelli vatandaş Ali Aydemir’in yolunu asfaltlayarak yıllardır süregelen yol çilesine son verdi. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kestel Mahallesi Karapınar Caddesi Belen Sokak’ta ikamet eden Aydemir ailesinin yıllardır devam eden yol çilesine son verdi. Yürüme engelli ve 95 bilinç kaybı olan Ali Aydemir’in (86) oğlu Mehmet Aydemir’in, Alanya Belediyesi’ne müracaatının ardından ekipler gerekli çalışmaları başlattı. Evi ile anayol arasında kalan 50 metrelik toprak yolda tekerlekli sandalyesi ile hareket etmekte zorlanan Aydemir’in yolu asfaltlanarak konforlu ve kullanışlı bir hale getirildi.   “ALLAH, BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN”   Evinin önü asfaltlanan ve ulaşımı konforlu hale getirilen Ali Aydemir’in oğlu Mehmet Aydemir, yaptığı açıklamada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve ekibine teşekkür ederek; “Allah, Başkanımız ve ekibinden razı olsun. Yıllardır babamı dışarıya çıkarmakta, hastaneye götürmekte büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Belediyemize yaptığımız müracaatın ardından ekipler gerekli çalışmayı hemen başlattı. Hem belediye personeline hem de Başkanımıza verdikleri bu hizmet için teşekkür ediyorum.” dedi.
Alanya Belediyesi Engelli Vatandaşın Yol Çilesine Son Verdi

Alanya Belediyesi ekipleri, Kestel Mahallesi’nde yaşayan 86 yaşındaki engelli vatandaş Ali Aydemir’in yolunu asfaltlayarak yıllardır süregelen yol çilesine son verdi.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kestel Mahallesi Karapınar Caddesi Belen Sokak’ta ikamet eden Aydemir ailesinin yıllardır devam eden yol çilesine son verdi. Yürüme engelli ve 95 bilinç kaybı olan Ali Aydemir’in (86) oğlu Mehmet Aydemir’in, Alanya Belediyesi’ne müracaatının ardından ekipler gerekli çalışmaları başlattı. Evi ile anayol arasında kalan 50 metrelik toprak yolda tekerlekli sandalyesi ile hareket etmekte zorlanan Aydemir’in yolu asfaltlanarak konforlu ve kullanışlı bir hale getirildi.

 

“ALLAH, BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN”

 

Evinin önü asfaltlanan ve ulaşımı konforlu hale getirilen Ali Aydemir’in oğlu Mehmet Aydemir, yaptığı açıklamada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve ekibine teşekkür ederek; “Allah, Başkanımız ve ekibinden razı olsun. Yıllardır babamı dışarıya çıkarmakta, hastaneye götürmekte büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Belediyemize yaptığımız müracaatın ardından ekipler gerekli çalışmayı hemen başlattı. Hem belediye personeline hem de Başkanımıza verdikleri bu hizmet için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.