ALANYA 11. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Sanat 17.03.2015 - 11:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALANYA 11. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

ALANYA 11. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI
Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Uluslararası Alanya Turizm Sanata Festivali kapsamında düzenlenen Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı.  Bu yıl 23-25 mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 15.Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenecek 11. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın son katılım tarihi 4 mayıs olarak belirlendi. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayladığı yarışmaya Türkiye’nin her yerinden çok sayıda fotoğraf sanatçısı ilgi gösteriyor. Küratörlüğünü Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü’nün (AFSAK) yaptığı 11. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın amacının fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak, fotoğraf ve fotoğrafçı arasındaki ilişkinin niteliğini güçlendirmek olduğu belirtildi.
ALANYA 11. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Uluslararası Alanya Turizm Sanata Festivali kapsamında düzenlenen Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı. 
Bu yıl 23-25 mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 15.Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenecek 11. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın son katılım tarihi 4 mayıs olarak belirlendi.
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayladığı yarışmaya Türkiye’nin her yerinden çok sayıda fotoğraf sanatçısı ilgi gösteriyor. Küratörlüğünü Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü’nün (AFSAK) yaptığı 11. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın amacının fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak, fotoğraf ve fotoğrafçı arasındaki ilişkinin niteliğini güçlendirmek olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.