ALAKIR BARAJI TAŞTI

Gündem 29.03.2015 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALAKIR BARAJI TAŞTI

ALAKIR BARAJI TAŞTI
Antalya Kumluca ilçesinde üç günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağış, Alakır Çayı üzerinde bulunan Kumluca Barajı’nın taşmasına neden oldu.  Kumluca İlçesinde Alakır Çayı üzerinde kurulan Kumluca Barajı üç günden buyana aralıklarla devam eden sağanak yağış nedeniyle taştı. DSİ yetkililerinin verdiği bilgiye göre, barajın dolması ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını, barajların yapım aşamasında hazırlanan su tahliye bölümlerinden fazla suyun bırakıldığını, barajdan denize ulaşımda kullanılan çay yatağının bu suyu taşımaya müsait olduğunu belittiler. Öte yandan, Aksu Baraj’ı geçtiğimiz Aralık ayındaki şiddetli yağmurlar nedeniyle de taşmıştı.
ALAKIR BARAJI TAŞTI

Antalya Kumluca ilçesinde üç günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağış, Alakır Çayı üzerinde bulunan Kumluca Barajı’nın taşmasına neden oldu. 
Kumluca İlçesinde Alakır Çayı üzerinde kurulan Kumluca Barajı üç günden buyana aralıklarla devam eden sağanak yağış nedeniyle taştı. DSİ yetkililerinin verdiği bilgiye göre, barajın dolması ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını, barajların yapım aşamasında hazırlanan su tahliye bölümlerinden fazla suyun bırakıldığını, barajdan denize ulaşımda kullanılan çay yatağının bu suyu taşımaya müsait olduğunu belittiler.
Öte yandan, Aksu Baraj’ı geçtiğimiz Aralık ayındaki şiddetli yağmurlar nedeniyle de taşmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.