Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Asayiş 12.12.2017 - 14:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Alacak verecek meselesi kanlı bitti
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı cadde ortasında kovalayarak silahla rastgele ateş açtı. Olayda 1 kişi yaralanırken kurşunların hedefi olan 6 araç da hasar gördü. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.    Olay, saat 10.30 sıralarında Hacet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim D.’ye borcu olduğu öğrenilen Bayram K. alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İbrahim D. elindeki silahla Bayram K.'yi kovalamaya başladı. İbrahim D., tartıştığı kişiye silahı doğrultup rastgele ateş açarak 2 şarjör mermi boşalttı. Silahtan çıkan mermilerin 2’si Bayram K.’nin karın boşluğuna denk geldi. Bayram K. yaralanırken, çevredeki 6 araç da hasar gördü. Yaralı Bayram K., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürülürken, İbrahim D. ise Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri çevrede güvenlik kameralarını, hasar gören araçları ve boş kovanları inceleyerek çalışma başlattı.  Gözaltına alınan İbrahim D.’nin emniyetteki işlemleri sürdüğü belirtildi. Yaralı Bayram K.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan olay çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı cadde ortasında kovalayarak silahla rastgele ateş açtı. Olayda 1 kişi yaralanırken kurşunların hedefi olan 6 araç da hasar gördü. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
 

Olay, saat 10.30 sıralarında Hacet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim D.’ye borcu olduğu öğrenilen Bayram K. alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İbrahim D. elindeki silahla Bayram K.'yi kovalamaya başladı. İbrahim D., tartıştığı kişiye silahı doğrultup rastgele ateş açarak 2 şarjör mermi boşalttı. Silahtan çıkan mermilerin 2’si Bayram K.’nin karın boşluğuna denk geldi. Bayram K. yaralanırken, çevredeki 6 araç da hasar gördü.
Yaralı Bayram K., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürülürken, İbrahim D. ise Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri çevrede güvenlik kameralarını, hasar gören araçları ve boş kovanları inceleyerek çalışma başlattı. 
Gözaltına alınan İbrahim D.’nin emniyetteki işlemleri sürdüğü belirtildi. Yaralı Bayram K.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan olay çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.