AKUT “AFET BİLGİLENDİRME”SEMİNERLERİ"

Yaşam 26.12.2013 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKUT “AFET BİLGİLENDİRME”SEMİNERLERİ"

AKUT “AFET BİLGİLENDİRME”SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR
Süleyman Demirel Üniversitesi Arama Kurtarma Araştırma ve Uygulama Merkezi(AKUT) afetler ve ilkyardım konularında öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor. AKUT Ekip Lideri Ali Şenkaynağı ve AKUT Üyesi Alper Yaman Gönen Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Afet Bilgilendirme” konulu seminer ile yüksekokul öğrencileriyle buluştu. Özveri ve fedakarlık kavramlarının önemine değinilen konferansta AKUT yetkilileri, doğal afet ve büyük kazalarda, tamamen gönüllü olarak amatör bir çalışma ve profesyonel bir yaklaşım ile hareket ettiklerini, yardım etmek için her türlü arama ve kurtarma çalışmasını yaparak kazazedelere temel ilkyardım konusunda büyük özveri gösterdiklerini ifade ettiler. Öğrencileri afet öncesi ve sonrasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendiren AKUT yetkilileri, konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.  
AKUT “AFET BİLGİLENDİRME”SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Arama Kurtarma Araştırma ve Uygulama Merkezi(AKUT) afetler ve ilkyardım konularında öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor. AKUT Ekip Lideri Ali Şenkaynağı ve AKUT Üyesi Alper Yaman Gönen Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Afet Bilgilendirme” konulu seminer ile yüksekokul öğrencileriyle buluştu.

Özveri ve fedakarlık kavramlarının önemine değinilen konferansta AKUT yetkilileri, doğal afet ve büyük kazalarda, tamamen gönüllü olarak amatör bir çalışma ve profesyonel bir yaklaşım ile hareket ettiklerini, yardım etmek için her türlü arama ve kurtarma çalışmasını yaparak kazazedelere temel ilkyardım konusunda büyük özveri gösterdiklerini ifade ettiler.

Öğrencileri afet öncesi ve sonrasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendiren AKUT yetkilileri, konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.