AKİF'İN ASIMLARI KAYIŞ’A KİTAPLARI TESLİM ETTİ

Kültür 28.04.2018 - 10:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AKİF'İN ASIMLARI KAYIŞ’A KİTAPLARI TESLİM ETTİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Akif’in Asımları öğrenci topluluğu topladıkları kitapları Kayış Köyüne teslim etti. “Bir Kitapta Senden Olsun” sloganıyla başlatılan projede Cumhuriyet Meydanında stant kuran üniversiteliler “Kardeş Okulumuza Bir Kitapta Sen Hediye Et” çağrısı yapıp, Kayış Köyü ilkokulu ve ortaokulu için kitap toplama kampanyası başlatmıştı. Proje sonunda toplanan kitaplar Akif’in Asımları öğrenci topluluğu üyeleri tarafından öğrencilere verildi. İlkokul ve ortaokul öğrencileri seviyeleri için toplanan kitaplar üniversiteliler tarafından teslim edildi. ÜNİVERSİTELİLER İLKOKULLULARLA Proje kapsamında kitapları teslim eden üniversiteliler ilkokullularla yan yana geldi. Birbirinden ilginç ve güzel anların yaşandığı etkinlikte, Akif’in Asımları öğrencileri toplanan kitapları öğrencilere hediye etti. ANLAMLI ÖDÜL, ANLAMLI AÇIKLAMA Kitap teslim töreni için yapılan anlamlı açıklamada şunlar ifade edildi: “7-10 Nisan tarihleri arasında Akif’in Asımları topluluğu olarak yapmış olduğumuz Kayış İlköğretim ve Ortaokulu için kütüphane oluşturma çalışmasında “Bir Kitapta Senden olsun” kitap toplanma kampanyası ile toplanılan 300 kitap 27 Nisan tarihinde Akif’in Asımları topluluğu öğrenci temsilcileri ve üyeleri ile birlikte kitapları teslim ettik. Kitapları teslim etmeye üç palyaço ile Kayış İlköğretim ve Ortaokul öğrencilerine sürpriz yaparak kütüphanelerine yeni kitaplarını götürdük. Coşku ile bizleri karşılayan öğrenciler ile hem eylendik hem eğlendirdik. Bu konuda bizlere yardım eli uzatan Burdur halkına ve emeği gecen tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”  

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Akif’in Asımları öğrenci topluluğu topladıkları kitapları Kayış Köyüne teslim etti. “Bir Kitapta Senden Olsun” sloganıyla başlatılan projede Cumhuriyet Meydanında stant kuran üniversiteliler “Kardeş Okulumuza Bir Kitapta Sen Hediye Et” çağrısı yapıp, Kayış Köyü ilkokulu ve ortaokulu için kitap toplama kampanyası başlatmıştı. Proje sonunda toplanan kitaplar Akif’in Asımları öğrenci topluluğu üyeleri tarafından öğrencilere verildi.

İlkokul ve ortaokul öğrencileri seviyeleri için toplanan kitaplar üniversiteliler tarafından teslim edildi.

ÜNİVERSİTELİLER İLKOKULLULARLA

Proje kapsamında kitapları teslim eden üniversiteliler ilkokullularla yan yana geldi. Birbirinden ilginç ve güzel anların yaşandığı etkinlikte, Akif’in Asımları öğrencileri toplanan kitapları öğrencilere hediye etti.

ANLAMLI ÖDÜL, ANLAMLI AÇIKLAMA

Kitap teslim töreni için yapılan anlamlı açıklamada şunlar ifade edildi: “7-10 Nisan tarihleri arasında Akif’in Asımları topluluğu olarak yapmış olduğumuz Kayış İlköğretim ve Ortaokulu için kütüphane oluşturma çalışmasında “Bir Kitapta Senden olsun” kitap toplanma kampanyası ile toplanılan 300 kitap 27 Nisan tarihinde Akif’in Asımları topluluğu öğrenci temsilcileri ve üyeleri ile birlikte kitapları teslim ettik. Kitapları teslim etmeye üç palyaço ile Kayış İlköğretim ve Ortaokul öğrencilerine sürpriz yaparak kütüphanelerine yeni kitaplarını götürdük. Coşku ile bizleri karşılayan öğrenciler ile hem eylendik hem eğlendirdik. Bu konuda bizlere yardım eli uzatan Burdur halkına ve emeği gecen tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.