AKBULUT: KURTULUŞ MİLLET İRADESİNE BAŞVURMAKTIR

Gündem 23.10.2021 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AKBULUT: KURTULUŞ MİLLET İRADESİNE BAŞVURMAKTIR

AKBULUT: KURTULUŞ MİLLET İRADESİNE BAŞVURMAKTIR
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, STK’ları ziyaret ederek, talep ve beklentileri dinledi.     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve İl Sekreteri Şengül Sevim Tekin ile birlikte Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Köy-Koop, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Pancar Kooperatifi ve Şoförler Odası'nı ziyaret etti. STK’ların şehrin sorun ve sıkıntılarının tespitinde önemli olduğunu dile getiren CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Faydalı geçen ziyaretlerimizde sektörel bazda sorunları ve sorunların çözümü konusunda yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli STK başkanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Kurtuluş, Millet İradesine başvurmak diyen CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “AKP’ye çağrımızdır; bu ülke, sizin bu ucube sisteminizle her geçen gün çok daha ağır yaralar alıyor. Sizin yönetiminizde geçen her gün, dolar değer kazanacak, hayat daha pahalı olacak, paramız sürekli değersizleşecek ve işsizlik sürekli artacak. Halkın, çiftçinin, esnafın, memurun, öğrencinin sesine kulak tıkayan bir yönetim anlayışının sonuçlarını hep birlikte yaşıyoruz. Ülkede herkes mutsuz, geçim sıkıntısı var. Kurtuluş; Millet İradesine başvurmak ve Tek Adam rejiminden hukukun üstün olduğu çoklu demokratik yapıya, ithalattan üretimde şahlanmaya geçişin sağlanmasıdır” şeklinde konuştu.  
AKBULUT: KURTULUŞ MİLLET İRADESİNE BAŞVURMAKTIR

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, STK’ları ziyaret ederek, talep ve beklentileri dinledi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen ve İl Sekreteri Şengül Sevim Tekin ile birlikte Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Köy-Koop, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Pancar Kooperatifi ve Şoförler Odası'nı ziyaret etti.


STK’ların şehrin sorun ve sıkıntılarının tespitinde önemli olduğunu dile getiren CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Faydalı geçen ziyaretlerimizde sektörel bazda sorunları ve sorunların çözümü konusunda yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli STK başkanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.


Kurtuluş, Millet İradesine başvurmak diyen CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “AKP’ye çağrımızdır; bu ülke, sizin bu ucube sisteminizle her geçen gün çok daha ağır yaralar alıyor. Sizin yönetiminizde geçen her gün, dolar değer kazanacak, hayat daha pahalı olacak, paramız sürekli değersizleşecek ve işsizlik sürekli artacak. Halkın, çiftçinin, esnafın, memurun, öğrencinin sesine kulak tıkayan bir yönetim anlayışının sonuçlarını hep birlikte yaşıyoruz. Ülkede herkes mutsuz, geçim sıkıntısı var. Kurtuluş; Millet İradesine başvurmak ve Tek Adam rejiminden hukukun üstün olduğu çoklu demokratik yapıya, ithalattan üretimde şahlanmaya geçişin sağlanmasıdır” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.