AKAYDIN SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2013 - 11:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKAYDIN SENDİKACILARLA BİR ARAYA GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Birleşik Kamu İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika yöneticileriyle bir araya geldi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Birleşik Kamu İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika yöneticileriyle bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sendikacılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile fikir alışverişine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Akaydın, eğitim, kültür ve sosyal hizmet çalışmalarına büyük önem verdiklerini, proje bazında STK’lar ile her zaman çalışmaya hazır olduğunu kaydetti. Başkan Akaydın, “Halkın mutluluğu ve refahı için bütün kesimlerle hizmet üretiyoruz. Birçok ilçemizde halkın ayağına tiyatro etkinlikleri götürdük. Kadınlara yönelik çeşitli çalışmalar yapıyoruz. ASMEK kurs sayılarını arttırdık. 7 bin olan ASMEK kursiyer sayısı bizim dönemimizde 25 bine çıktı. Burada çoğunluğu kadınlar olmak üzere vatandaşlarımıza mesleki ve kültürel eğitim veriyoruz. Türkiye bugün hak ettiği yerde değilse. eğitime doğru yatırımlar yapılmadığı içindir” dedi.Kadınlara yönelik açılan spor merkezlerinin çok yoğun ilgi gördüğünü anlatan Başkan Mustafa Akaydın, “4 tane spor merkezi açtık. Kayıtlar hemen doluyor. İnanılmaz ilgi görüyor. Kadınlarımız burada step, aerobik ve yoga yapıyor. Diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. Okullarda süt, kahvaltı dağıtımı ve kırtasiye yardımı yapıyoruz. 4 tane Çocuk Kültür Merkezi’nde çocuklara okul dışındaki zamanlar da eğitim veriyoruz. Eğitime büyük önem gösteriyoruz” diye konuştu.Antalya gibi rantı yüksek şehirlerin en büyük sorunlarından birinin imar olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Akaydın, “Şehircilik ve Çevre Bakanlığı isteğini bütün yerlere noktasal planlama yetkisine sahip. Büyükşehir Belediyesi dışında birçok kamu kurumu bize sormadan plan yapabiliyor. Stadyum alanında 40 dönüm yer ayrıldı. Ne yapılacağı belli değil. Seçim sonrasına bıraktılar” ifadelerini kullandı.Birleşik Kamu-İş Antalya Temsilcisi Mehmet Balık ise Başkan Akaydın’a sendika yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinlemesinden dolayı teşekkür etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Mehmet Balık’a toplantı anısına Atatürk portresi hediye etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Birleşik Kamu İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika yöneticileriyle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Birleşik Kamu İş Görenleri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika yöneticileriyle bir araya geldi. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sendikacılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile fikir alışverişine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Akaydın, eğitim, kültür ve sosyal hizmet çalışmalarına büyük önem verdiklerini, proje bazında STK’lar ile her zaman çalışmaya hazır olduğunu kaydetti. Başkan Akaydın, “Halkın mutluluğu ve refahı için bütün kesimlerle hizmet üretiyoruz. Birçok ilçemizde halkın ayağına tiyatro etkinlikleri götürdük. Kadınlara yönelik çeşitli çalışmalar yapıyoruz. ASMEK kurs sayılarını arttırdık. 7 bin olan ASMEK kursiyer sayısı bizim dönemimizde 25 bine çıktı. Burada çoğunluğu kadınlar olmak üzere vatandaşlarımıza mesleki ve kültürel eğitim veriyoruz. Türkiye bugün hak ettiği yerde değilse. eğitime doğru yatırımlar yapılmadığı içindir” dedi.
Kadınlara yönelik açılan spor merkezlerinin çok yoğun ilgi gördüğünü anlatan Başkan Mustafa Akaydın, “4 tane spor merkezi açtık. Kayıtlar hemen doluyor. İnanılmaz ilgi görüyor. Kadınlarımız burada step, aerobik ve yoga yapıyor. Diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. Okullarda süt, kahvaltı dağıtımı ve kırtasiye yardımı yapıyoruz. 4 tane Çocuk Kültür Merkezi’nde çocuklara okul dışındaki zamanlar da eğitim veriyoruz. Eğitime büyük önem gösteriyoruz” diye konuştu.
Antalya gibi rantı yüksek şehirlerin en büyük sorunlarından birinin imar olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Akaydın, “Şehircilik ve Çevre Bakanlığı isteğini bütün yerlere noktasal planlama yetkisine sahip. Büyükşehir Belediyesi dışında birçok kamu kurumu bize sormadan plan yapabiliyor. Stadyum alanında 40 dönüm yer ayrıldı. Ne yapılacağı belli değil. Seçim sonrasına bıraktılar” ifadelerini kullandı.
Birleşik Kamu-İş Antalya Temsilcisi Mehmet Balık ise Başkan Akaydın’a sendika yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinlemesinden dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Mehmet Balık’a toplantı anısına Atatürk portresi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.