Akaydın:‘Meslek Odaları’na danışarak hizmet üretmeliyiz’

Siyaset 06.01.2014 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Akaydın:‘Meslek Odaları’na danışarak hizmet üretmeliyiz’

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, STK’lar ve Meslek Odaları’nın demokrasinin yerleşmesi için önemli kurumlar olduğunu belirterek, “Sizlere danışarak hizmet üretmekten keyif alıyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Mustafa Akaydın, Antalya’da bu oluşumun başlatılmasında kendisinin de yer aldığını, şu anda 21 odanın temsilcisiyle önemli bir güç haline geldiğini söyledi. Mustafa Akaydın, beş yıllık görev süresi boyunca Antalya’ya kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi önemli altyapı yatırımları yapıldığını kaydetti.  HİZMET BÜTÜN ANTALYA’YA Başkan Mustafa Akaydın, bundan sonra hizmet sınırlarının bütün Antalya’yı kapsayacağını hatırlatarak, “Antalya’nın kent kültürü kimliği kazanması, ekolojik değerlerin korunmasında önemli yatırımlar yaptık. Şimdi bu hizmetlerimizi bütün Antalya’ya yayacağız. Kırsal kalkınmanın gerçekleşmesini sağlayacağız. Sosyal belediyecilik hizmetlerimizi köylerimize götüreceğiz. Önümüzdeki beş yıllık süreçte Kepez-Santral Mahallesi’nde yerinde yeniden yerleşimi ve Kırcamii Bölgesi’nin imara açılmasını gerçekleştireceğiz” dedi.  NOKTASAL PLAN TEHLİKESİ EXPO 2016’nın Antalya için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Akaydın, konuşmasında şunlara değindi: “EXPO’da devlet katkısı şu anda çok düşük. Doğu ve Kuzey Çevre Yolu projelerini yetiştirememe tehlikeleri var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın noktasal planlama yapma girişimleriyle karşı karşıya kalabiliriz. Bu planlama girişimleri Antalya için büyük tehlike oluşturabilir. Bu gibi konularda Meslek Odaları’nın katkısı önemlidir. Bir ülkede STK’lar ve Meslek Odaları demokrasinin yerleşmesinde önemli kurumlardır. Sizinle her zaman ortak çalışma yapmaya hazırım.”   ODA BAŞKANLARINI DİNLEDİ Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Sözcüsü Abit Küçükaslan da, Başkan Mustafa Akaydın’a böyle bir toplantıda bir araya gelerek Meslek Odaları’nın katkılarının istenmesinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.  Başkan Mustafa Akaydın, oda başkanlarının görüşlerini dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, STK’lar ve Meslek Odaları’nın demokrasinin yerleşmesi için önemli kurumlar olduğunu belirterek, “Sizlere danışarak hizmet üretmekten keyif alıyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Mustafa Akaydın, Antalya’da bu oluşumun başlatılmasında kendisinin de yer aldığını, şu anda 21 odanın temsilcisiyle önemli bir güç haline geldiğini söyledi. Mustafa Akaydın, beş yıllık görev süresi boyunca Antalya’ya kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi önemli altyapı yatırımları yapıldığını kaydetti. 
HİZMET BÜTÜN ANTALYA’YA
Başkan Mustafa Akaydın, bundan sonra hizmet sınırlarının bütün Antalya’yı kapsayacağını hatırlatarak, “Antalya’nın kent kültürü kimliği kazanması, ekolojik değerlerin korunmasında önemli yatırımlar yaptık. Şimdi bu hizmetlerimizi bütün Antalya’ya yayacağız. Kırsal kalkınmanın gerçekleşmesini sağlayacağız. Sosyal belediyecilik hizmetlerimizi köylerimize götüreceğiz. Önümüzdeki beş yıllık süreçte Kepez-Santral Mahallesi’nde yerinde yeniden yerleşimi ve Kırcamii Bölgesi’nin imara açılmasını gerçekleştireceğiz” dedi. 
NOKTASAL PLAN TEHLİKESİ
EXPO 2016’nın Antalya için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Akaydın, konuşmasında şunlara değindi: “EXPO’da devlet katkısı şu anda çok düşük. Doğu ve Kuzey Çevre Yolu projelerini yetiştirememe tehlikeleri var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın noktasal planlama yapma girişimleriyle karşı karşıya kalabiliriz. Bu planlama girişimleri Antalya için büyük tehlike oluşturabilir. Bu gibi konularda Meslek Odaları’nın katkısı önemlidir. Bir ülkede STK’lar ve Meslek Odaları demokrasinin yerleşmesinde önemli kurumlardır. Sizinle her zaman ortak çalışma yapmaya hazırım.”  
ODA BAŞKANLARINI DİNLEDİ
Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Sözcüsü Abit Küçükaslan da, Başkan Mustafa Akaydın’a böyle bir toplantıda bir araya gelerek Meslek Odaları’nın katkılarının istenmesinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. 
Başkan Mustafa Akaydın, oda başkanlarının görüşlerini dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.