"AKAYDIN'IN HALK KART'I ANTALYALILARIN KÂBUSU"

Siyaset 14.02.2016 - 18:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

"AKAYDIN'IN HALK KART'I ANTALYALILARIN KÂBUSU"

- AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ: - “HALK KART ANTALYALILARIN KÂBUSU OLDU”
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, kent içi ulaşımda kullanılan ve bir süre önce sona erdirilen “HalkKart” sistemiyle ilgili önceki dönem belediye başkanı CHP’li Mustafa Akaydın’ı eleştirdi. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde, Varlık, Altındağ, Deniz, Yeşilbahçe, Şirinyalı ve Kırcami, Kepez ilçesinde ise Gazi, Ayanoğlu, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahalle danışma meclisi toplantılarına katıldı. Mahalle yönetimlerinin parti için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Enç, “Mahalle başkanlarımız partimizin can damarıdır. Mahalle başkanlarımız sayesinde bulundukları mahallenin sorunları en hızlı şekilde çözüme ulaştırılıyor. Büyük bir özveri ile çalışan ve her zaman vatandaşın sesi, gözü, kulağı olan mahalle yönetimlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu. "HALK KART KABUS OLDU" Gündeme ilişkin soruları cevaplayan Milletvekili Enç, “Akaydın belediye başkanlığı döneminde yaptığı usulsüzlüklerden arınmak için milletvekili oldu ve dokunulmazlık zırhına büründü. Dokunulmazlık zırhına bürünerek yargılanmaktan kaçtığını zannediyor. 21 günlük firmaya ihale ettiği Halk Kart Antalyalıların kabusu oldu. Vatandaşın ellerindeki kartlarda kalan bakiyelerin tek sorumlusu ve tek muhatabı Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Akaydın’dır. Buradan Akaydın’a sesleniyorum; Senin şu Halk Kart firmasından kimin kartında ne kadar bakiye olduğunu öğreniver de, Menderes başkanımız bu bakiyeleri meclis kararıyla vatandaşlarımıza iade edecek. Böylece halkımızın mağduriyeti önlenmiş olacak" dedi. "BAŞKANLARIMIZ GECE-GÜNDÜZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR" Kepez ilçe teşkilatının düzenlediği mahalle danışma meclisi toplantısına katılan Enç, burada yaptığı konuşmada “AK Parti’nin başarılı olmasındaki en büyük sebeplerden biri de mahalle başkanları ve yönetimleridir. Her zaman teşkilatlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Hamdolsun ki, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakanımız ve Mevlüt Çavuşoğlu gibi bakanımız var. Yine Antalya’ya hizmet yolunda gece gündüz çalışan Menderes Türel gibi bir Büyükşehir Belediye başkanlarımız var. Kepez'in mimarı Hakan Tütüncü, gece gündüz vatandaşın yanında. Kepez'e en güzel hizmetleri götürebilmek için çalışıyor” diye konuştu.
- AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ: - “HALK KART ANTALYALILARIN KÂBUSU OLDU”

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, kent içi ulaşımda kullanılan ve bir süre önce sona erdirilen “HalkKart” sistemiyle ilgili önceki dönem belediye başkanı CHP’li Mustafa Akaydın’ı eleştirdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde, Varlık, Altındağ, Deniz, Yeşilbahçe, Şirinyalı ve Kırcami, Kepez ilçesinde ise Gazi, Ayanoğlu, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahalle danışma meclisi toplantılarına katıldı. Mahalle yönetimlerinin parti için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Enç, “Mahalle başkanlarımız partimizin can damarıdır. Mahalle başkanlarımız sayesinde bulundukları mahallenin sorunları en hızlı şekilde çözüme ulaştırılıyor. Büyük bir özveri ile çalışan ve her zaman vatandaşın sesi, gözü, kulağı olan mahalle yönetimlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

"HALK KART KABUS OLDU"

Gündeme ilişkin soruları cevaplayan Milletvekili Enç, “Akaydın belediye başkanlığı döneminde yaptığı usulsüzlüklerden arınmak için milletvekili oldu ve dokunulmazlık zırhına büründü. Dokunulmazlık zırhına bürünerek yargılanmaktan kaçtığını zannediyor. 21 günlük firmaya ihale ettiği Halk Kart Antalyalıların kabusu oldu. Vatandaşın ellerindeki kartlarda kalan bakiyelerin tek sorumlusu ve tek muhatabı Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Akaydın’dır. Buradan Akaydın’a sesleniyorum; Senin şu Halk Kart firmasından kimin kartında ne kadar bakiye olduğunu öğreniver de, Menderes başkanımız bu bakiyeleri meclis kararıyla vatandaşlarımıza iade edecek. Böylece halkımızın mağduriyeti önlenmiş olacak" dedi.

"BAŞKANLARIMIZ GECE-GÜNDÜZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR"

Kepez ilçe teşkilatının düzenlediği mahalle danışma meclisi toplantısına katılan Enç, burada yaptığı konuşmada “AK Parti’nin başarılı olmasındaki en büyük sebeplerden biri de mahalle başkanları ve yönetimleridir. Her zaman teşkilatlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Hamdolsun ki, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakanımız ve Mevlüt Çavuşoğlu gibi bakanımız var. Yine Antalya’ya hizmet yolunda gece gündüz çalışan Menderes Türel gibi bir Büyükşehir Belediye başkanlarımız var. Kepez'in mimarı Hakan Tütüncü, gece gündüz vatandaşın yanında. Kepez'e en güzel hizmetleri götürebilmek için çalışıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.