AKARYAKITA BU GECE YENİ BİR ZAM DAHA GELİYOR!

Ekonomi 03.03.2022 - 11:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AKARYAKITA BU GECE YENİ BİR ZAM DAHA GELİYOR!

AKARYAKITA BU GECE YENİ BİR ZAM DAHA GELİYOR!
Petrol fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkiye'de benzin ve motorine bir zam daha gelmesi bekleniyor.   Zammın bu gece pompaya yansımasının ardından motorinin 19 lirayı geçmesi bekleniyor. 24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA MI GELİYOR!  Petrol fiyatlarındaki artış ülkemizde araç sahiplerini etkiliyor. Geçtiğimiz akşam benzine 88 kuruş, motorine 1,51 TL zam gelmişti. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece de yeni bir zam gelmesi bekleniyor.    
AKARYAKITA BU GECE YENİ BİR ZAM DAHA GELİYOR!

Petrol fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkiye'de benzin ve motorine bir zam daha gelmesi bekleniyor.

 

Zammın bu gece pompaya yansımasının ardından motorinin 19 lirayı geçmesi bekleniyor.

24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA MI GELİYOR! 

Petrol fiyatlarındaki artış ülkemizde araç sahiplerini etkiliyor. Geçtiğimiz akşam benzine 88 kuruş, motorine 1,51 TL zam gelmişti. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece de yeni bir zam gelmesi bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.