AKARYAKIT FİYATI ZAMMI BÖYLE ÖNLENECEK

Ekonomi 05.03.2022 - 12:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AKARYAKIT FİYATI ZAMMI BÖYLE ÖNLENECEK

AKARYAKIT FİYATI ZAMMI BÖYLE ÖNLENECEK
Benzin, Motorin ve Otogaz fiyatlarında üst üste gelen zamlar hem vatandaşı hem de akaryakıt şirketi sahiplerini isyan ettirdi.   Bayiler petrol fiyatlarındaki yükselişi benzin fiyatlarına yansıtmak istemezken, kâr marjları artan maliyetlere rağmen aynı kalan akaryakıt istasyonlarıyla ilgili düzenleme geleceği ifade edildi. Düzenleme ile Taşıt Tanıma Sistemi’ndeki (TTS) komisyoncular aradan çıkacak.   
AKARYAKIT FİYATI ZAMMI BÖYLE ÖNLENECEK

Benzin, Motorin ve Otogaz fiyatlarında üst üste gelen zamlar hem vatandaşı hem de akaryakıt şirketi sahiplerini isyan ettirdi.

 

Bayiler petrol fiyatlarındaki yükselişi benzin fiyatlarına yansıtmak istemezken, kâr marjları artan maliyetlere rağmen aynı kalan akaryakıt istasyonlarıyla ilgili düzenleme geleceği ifade edildi. Düzenleme ile Taşıt Tanıma Sistemi’ndeki (TTS) komisyoncular aradan çıkacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.