AK PARTİ YÖNETİMİNDEN BORSA'YA ZİYARET

Gündem 07.07.2014 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİ YÖNETİMİNDEN BORSA'YA ZİYARET

Ak Parti Burdur İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret ettiler.
Burdur’daki değişimin, CHP’ye kaldığını aktaran Çınar, “Bizler artık, şehir merkezine müdahale edemiyoruz. Hizmetlerimiz zorlaştı. Merkez ilçe başkanlığımızı görevlendirdik, şuanda iftar çadırları kurarak, eski nostaljik Ramazanları yaşatmaya çalışıyoruz” dedi. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret ettiler. Ak Parti olarak Burdur merkezde sorunların kalmadığını aktaran Çınar, “Yerelde Çeltikçi ve Ağlasun ile ilgili değişikliklerimiz ve yapılandırmalarımız var. Özellikle Ağlasun’da güzel bir başkan adayımız oldu, o da çalışmalarını tamamlamak üzere. Burdur’un her kesimine ayda bir kere gidiyoruz, onlarla bir şekilde oturup, yerel meseleleri konuşuyoruz.  Belirlenen sorunları Ankara’ya taşıyoruz” dedi. Burdur Belediyesi’nin CHP’ye geçmesini de değerlendiren Çınar, “Belediye’nin değişmesi, bizim işlerimizi zorlaştırıyor. Burdur’da artık değişim CHP’ye kaldı. Hatırlarsanız, bir Eskişehir olacağız, bir Aydın olacağız, bir Antalya olacağız demişlerdi. Bunları yapmalarını bekliyoruz ama bunları söylerken de o illerin dinamiklerini göz ardı ederek söylemişlerdi.  Eskişehir, kaç milyonluk şehir. Orada sanayinin yanında birçok holding var. 100 binin üzerinde öğrenci var. Artık biz ne yapabiliriz, merkez ilçe başkanlığımızı görevlendirdik, onlar iftar çadırları ile eski nostaljik ramazanları yaşatmaya çalışıyoruz. İlahi gurubumuz var, Hacivat-Karagöz, kukla, meddah gösterileri şeklinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başar ise Ak Parti yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 
Ak Parti Burdur İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret ettiler.

Burdur’daki değişimin, CHP’ye kaldığını aktaran Çınar, “Bizler artık, şehir merkezine müdahale edemiyoruz. Hizmetlerimiz zorlaştı. Merkez ilçe başkanlığımızı görevlendirdik, şuanda iftar çadırları kurarak, eski nostaljik Ramazanları yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret ettiler. Ak Parti olarak Burdur merkezde sorunların kalmadığını aktaran Çınar, “Yerelde Çeltikçi ve Ağlasun ile ilgili değişikliklerimiz ve yapılandırmalarımız var. Özellikle Ağlasun’da güzel bir başkan adayımız oldu, o da çalışmalarını tamamlamak üzere. Burdur’un her kesimine ayda bir kere gidiyoruz, onlarla bir şekilde oturup, yerel meseleleri konuşuyoruz.  Belirlenen sorunları Ankara’ya taşıyoruz” dedi.

Burdur Belediyesi’nin CHP’ye geçmesini de değerlendiren Çınar, “Belediye’nin değişmesi, bizim işlerimizi zorlaştırıyor. Burdur’da artık değişim CHP’ye kaldı. Hatırlarsanız, bir Eskişehir olacağız, bir Aydın olacağız, bir Antalya olacağız demişlerdi. Bunları yapmalarını bekliyoruz ama bunları söylerken de o illerin dinamiklerini göz ardı ederek söylemişlerdi.  Eskişehir, kaç milyonluk şehir. Orada sanayinin yanında birçok holding var. 100 binin üzerinde öğrenci var. Artık biz ne yapabiliriz, merkez ilçe başkanlığımızı görevlendirdik, onlar iftar çadırları ile eski nostaljik ramazanları yaşatmaya çalışıyoruz. İlahi gurubumuz var, Hacivat-Karagöz, kukla, meddah gösterileri şeklinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başar ise Ak Parti yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.