AK Partiden Rantsal Dönüşüm Açıklaması

13.03.2019 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Partiden Rantsal Dönüşüm Açıklaması

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan Burdur Yeni Sanayi Sitesinde Saylar A.Ş. ye ait arazinin rantsal dönüşümü ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan Burdur Yeni Sanayi Sitesinde Saylar A.Ş. ye ait arazinin rantsal dönüşümü ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Bölge idare mahkemesi ekibinin rantsal dönüşüme keşfe geldiğini belirten Başkan Mengi; ‘’Burdur kamuoyunu uzun süredir meşgul eden, Rantsal dönüşüm ile imarı değiştirilen, Lansmana özel satılık Saylar A.Ş. ye ait içinde sanayi sitesi, petrol istasyonu ve ticari alanı bulunan büyük arazinin yargı süreci ile geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapmıştık. 12.03.2019 Salı günü Bölge idare mahkemesi tarafından belirlenen bilir kişi heyeti Burdur’a gelerek söz konusu yerde incelemelerde bulunmuşlardır. Basın açıklamamızda da konunun takipçisi olacağız demiştik. Merkez İlçe Başkanımız aynı zamanda Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Okan ile Belediye Meclis Üyelilerimiz Fatıma Küçükkaplan ve Mehmet Salih Levent gelen bilir kişi heyetine eşlik etmiş yapılan inceleme sonucu Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan açıklamada bulunmuştur’’ ifadelerine yer verdi.   Yapılan incelemeler sonucu açıklamada bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan; ‘’Bu alanın Arsa Sahibi Ali Orkun Ercengiz’in kayınpederi Fevzi Özdemir, Göstermelik Arsayı alan Ali Orkun Ercengiz’in kuzeni dönemin belediye başkan yardımcısı ve şu anda KONTEJYAN ADAYI Ali Say, İmar düzenlemesini organize eden Ali Orkun Ercengiz’in Teyzesinin damadı Mustafa Bozkurt olduğunu tüm Burdurlu hemşerilerimiz tarafından bilinmektedir. Konya Bölge İdare Mahkemesinin almış olduğu karar ile çevre şehircilik müdürlüğünün olumsuz raporuna rağmen, Isparta İdare Mahkemesinin olayın kahramanlarının lehine olan kararını bozmuştu. Yapılan itirazlar sonra Konya Bölge İdare Mahkemesinden 12.03.2019 Salı günü Rantsal Dönüşüm yapılan arazide keşif ekibi gelerek, keşif yapılmışlardır. Burdur siyasi tarihinde ilk defa bir Belediye Başkanı, ailesine ve yandaşlarına milyonlarca liralık kazanç sağlayacak düzenlemenin iptali için AK Parti olarak yakinen takip edeceğiz. Burdur siyasi tarihinde kara leke olarak anılacağı Ali Orkun'un rantsal imar plan tadilatı asla unutturmayacağız. Konya Bölge Mahkemesinin alacağı karara tamamen saygı duyuyor ve vicdanları yaralayan bu rantsal dönüşüm imar planını iptal edeceğine inanıyoruz’’ dedi.      
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan Burdur Yeni Sanayi Sitesinde Saylar A.Ş. ye ait arazinin rantsal dönüşümü ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan Burdur Yeni Sanayi Sitesinde Saylar A.Ş. ye ait arazinin rantsal dönüşümü ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Bölge idare mahkemesi ekibinin rantsal dönüşüme keşfe geldiğini belirten Başkan Mengi; ‘’Burdur kamuoyunu uzun süredir meşgul eden, Rantsal dönüşüm ile imarı değiştirilen, Lansmana özel satılık Saylar A.Ş. ye ait içinde sanayi sitesi, petrol istasyonu ve ticari alanı bulunan büyük arazinin yargı süreci ile geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapmıştık. 12.03.2019 Salı günü Bölge idare mahkemesi tarafından belirlenen bilir kişi heyeti Burdur’a gelerek söz konusu yerde incelemelerde bulunmuşlardır. Basın açıklamamızda da konunun takipçisi olacağız demiştik. Merkez İlçe Başkanımız aynı zamanda Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Okan ile Belediye Meclis Üyelilerimiz Fatıma Küçükkaplan ve Mehmet Salih Levent gelen bilir kişi heyetine eşlik etmiş yapılan inceleme sonucu Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan açıklamada bulunmuştur’’ ifadelerine yer verdi.

 

Yapılan incelemeler sonucu açıklamada bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan; ‘’Bu alanın Arsa Sahibi Ali Orkun Ercengiz’in kayınpederi Fevzi Özdemir, Göstermelik Arsayı alan Ali Orkun Ercengiz’in kuzeni dönemin belediye başkan yardımcısı ve şu anda KONTEJYAN ADAYI Ali Say, İmar düzenlemesini organize eden Ali Orkun Ercengiz’in Teyzesinin damadı Mustafa Bozkurt olduğunu tüm Burdurlu hemşerilerimiz tarafından bilinmektedir.

Konya Bölge İdare Mahkemesinin almış olduğu karar ile çevre şehircilik müdürlüğünün olumsuz raporuna rağmen, Isparta İdare Mahkemesinin olayın kahramanlarının lehine olan kararını bozmuştu. Yapılan itirazlar sonra Konya Bölge İdare Mahkemesinden 12.03.2019 Salı günü Rantsal Dönüşüm yapılan arazide keşif ekibi gelerek, keşif yapılmışlardır.

Burdur siyasi tarihinde ilk defa bir Belediye Başkanı, ailesine ve yandaşlarına milyonlarca liralık kazanç sağlayacak düzenlemenin iptali için AK Parti olarak yakinen takip edeceğiz. Burdur siyasi tarihinde kara leke olarak anılacağı Ali Orkun'un rantsal imar plan tadilatı asla unutturmayacağız.

Konya Bölge Mahkemesinin alacağı karara tamamen saygı duyuyor ve vicdanları yaralayan bu rantsal dönüşüm imar planını iptal edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.