AK PARTİDEN ENGELLİ GENCE SÜRPRİZ

Siyaset 07.06.2018 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİDEN ENGELLİ GENCE SÜRPRİZ

AK Parti Burdur İl Teşkilatı Engelli genç Rıza Büyükkaya’ya doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Adayı Emine Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı ile birlikte Karasenir Mahallesinde yaşayan Engelli genç Rıza Büyükkaya’ya evinde sürpriz yaparak, doğum gününü kutladı. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Adayı Emine Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve beraberindekilerin sürpriziyle büyük bir mutluluk yaşayan Rıza Büyükkaya, unutamayacağı bir kutlamayla 28’inci yaşına girdi. Engelli Rıza Büyükkaya,  AK Parti Heyeti ile doğum günü pastasını birlikte üfleyerek, doğum günü sevincini yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı doğum günü sürprizi için teşekkür eden Baba Mehmet Büyükkaya, “Ailemize duygu dolu anlar yaşattılar. Allah hepsinden razı olsun. Bu sürprizde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Doğum günü kutlaması, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
AK Parti Burdur İl Teşkilatı Engelli genç Rıza Büyükkaya’ya doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Adayı Emine Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı ile birlikte Karasenir Mahallesinde yaşayan Engelli genç Rıza Büyükkaya’ya evinde sürpriz yaparak, doğum gününü kutladı.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Adayı Emine Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve beraberindekilerin sürpriziyle büyük bir mutluluk yaşayan Rıza Büyükkaya, unutamayacağı bir kutlamayla 28’inci yaşına girdi. Engelli Rıza Büyükkaya,  AK Parti Heyeti ile doğum günü pastasını birlikte üfleyerek, doğum günü sevincini yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı doğum günü sürprizi için teşekkür eden Baba Mehmet Büyükkaya, “Ailemize duygu dolu anlar yaşattılar. Allah hepsinden razı olsun. Bu sürprizde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Doğum günü kutlaması, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.