AK Partiden Belediye Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

22.04.2019 - 10:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Partiden Belediye Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve teşkilat Üyeleri Altınyayla, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Ağlasun ve Bucak İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur,  İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve teşkilat Üyeleri Altınyayla, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Ağlasun ve Bucak İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundular. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ; ‘’ Hedefimiz vatandaşın her zaman yaşam kalitesini arttırmak yönünde olmuştur. İnşallah önümüzde yaklaşık 5 yıl seçimsiz bir süreç var. Bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Altyapının oluşturulması, ekonomik, toplumsal ve kültürel anlamda ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde yerel yönetimler önemli bir işlevi yerine getiriyor. AK Belediyelerimiz projeleri ve çalışmaları ile bu dönemde de farkını ortaya koyacağına inanıyorum. Milletimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımız aralıksız sürecek. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor, belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilimizin ve İlçelerin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alması için çalışmaların devam edeceğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ 31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığınına seçilen başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilimizin, ilçelerimizin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alması ve şehrimize değer katması için çalışacağız. Belediye Başkanlarımızın projelerine vakıfız uygulanması için bizler gerekli desteği vererek, Gönül Belediyeciliği destanını hep birlikte yazacağız.” açıklamasında bulundu. AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; ''AK Parti Belediyeciliğinin bir marka olduğu bilinciyle bu markayı daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Halkımızı dinleyip, anlayıp kendimizi de onlara daha iyi anlatmamız gerekiyor. Gönül belediyeciliğini ön plana çıkaran bir yönetim anlayışı sergilememiz gerekiyor. Milletvekilleri olarak Belediye Başkanlarımıza her türlü desteği vereceğiz. Seçimsiz geçecek 4,5 yıllık dönemin ülkemiz ve Burdurumuz için hayırlı olmasını diliyor, Belediye Başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.'' dedi.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve teşkilat Üyeleri Altınyayla, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Ağlasun ve Bucak İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur,  İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve teşkilat Üyeleri Altınyayla, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Ağlasun ve Bucak İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ; ‘’ Hedefimiz vatandaşın her zaman yaşam kalitesini arttırmak yönünde olmuştur. İnşallah önümüzde yaklaşık 5 yıl seçimsiz bir süreç var. Bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Altyapının oluşturulması, ekonomik, toplumsal ve kültürel anlamda ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde yerel yönetimler önemli bir işlevi yerine getiriyor. AK Belediyelerimiz projeleri ve çalışmaları ile bu dönemde de farkını ortaya koyacağına inanıyorum. Milletimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımız aralıksız sürecek. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor, belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilimizin ve İlçelerin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alması için çalışmaların devam edeceğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ 31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığınına seçilen başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilimizin, ilçelerimizin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alması ve şehrimize değer katması için çalışacağız. Belediye Başkanlarımızın projelerine vakıfız uygulanması için bizler gerekli desteği vererek, Gönül Belediyeciliği destanını hep birlikte yazacağız.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; ''AK Parti Belediyeciliğinin bir marka olduğu bilinciyle bu markayı daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Halkımızı dinleyip, anlayıp kendimizi de onlara daha iyi anlatmamız gerekiyor. Gönül belediyeciliğini ön plana çıkaran bir yönetim anlayışı sergilememiz gerekiyor. Milletvekilleri olarak Belediye Başkanlarımıza her türlü desteği vereceğiz. Seçimsiz geçecek 4,5 yıllık dönemin ülkemiz ve Burdurumuz için hayırlı olmasını diliyor, Belediye Başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.