AK Partide Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Siyaset 04.06.2020 - 15:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Partide Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

AK Partide Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu
Burdur  AK Parti Kadın kolları İl Başkanlığına Genel Merkez tarafından Zeliha Bağcı  atandı Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama; Bağcıya görevinde başarılar dilenirken, önceki dönem de kadın kolları başkanı olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinciye’de geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. İşte o Açıklama ; “ AK Parti Burdur il kadın kolları başkanlığımıza Zeliha Bağcı Kardeşimiz AK PARTi KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI LÜTFİYE SELVA ÇAM  Tarafından atanmıştır. Rabbim utandırmasın. Burdurumuza hayırlı olsun... Önceki dönem kadın kolları başkanımız Serpil Ekinci başkanımıza da emeklerinden ve özverili mücadelesinden dolayı çok teşekkür ederim.”İfadelerine yer verildi.
AK Partide Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Burdur  AK Parti Kadın kolları İl Başkanlığına Genel Merkez tarafından Zeliha Bağcı  atandı

Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama; Bağcıya görevinde başarılar dilenirken, önceki dönem de kadın kolları başkanı olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinciye’de geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

İşte o Açıklama ;

“ AK Parti Burdur il kadın kolları başkanlığımıza Zeliha Bağcı Kardeşimiz AK PARTi KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI LÜTFİYE SELVA ÇAM  Tarafından atanmıştır. Rabbim utandırmasın. Burdurumuza hayırlı olsun...

Önceki dönem kadın kolları başkanımız Serpil Ekinci başkanımıza da emeklerinden ve özverili mücadelesinden dolayı çok teşekkür ederim.”İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.