AK PARTİDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ

Gündem 23.08.2016 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AK PARTİDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ

AK PARTİ BURDUR İL TEŞKİLATINDA KAN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ.
AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki yayınladığı basın bildirisi ile Yürütme Kurulunda bazı kan değişikliklerine gittiklerini ifade etti. Buna göre: 22.08.2016 Tarihinde yapılan AK Parti il Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği Yürütme Kurulunda aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı: Adem Çakıcı Teşkilat Başkanı: Güven Çelik Seçim İşleri Başkanı: Mehmet Çavdar Tanıtım Medya Başkanı: Yusuf Yağız Sosyal İşler Başkanı: Metin Tuncel Yerel Yönetimler Başkanı: Bahri Kılıçaslan Ekonomi İşler Başkanı: Kamuran Özçelik Halkla ilişkiler Başkanı: G. Nihal Gündüzalp Mali ve idari İşler Başkanı: Hüseyin Okan İl Sekreteri: Gürhan Özveren Çevre ve Şehircilik Başkanı: Fatıma Küçükkaplan İnsan Hakları Başkanı: Mustafa Arslan AR-GE Başkanı: Mehmet Altay oldu.   AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki: “Yapılan bu değişikliğin Partimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini temenni eder, bir önceki Yönetim Kurulunda görev arkadaşlarımıza yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür ediyor, Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 
AK PARTİ BURDUR İL TEŞKİLATINDA KAN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ.

AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki yayınladığı basın bildirisi ile Yürütme Kurulunda bazı kan değişikliklerine gittiklerini ifade etti. Buna göre:

22.08.2016 Tarihinde yapılan AK Parti il Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği Yürütme Kurulunda aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır.

Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı: Adem Çakıcı

Teşkilat Başkanı: Güven Çelik

Seçim İşleri Başkanı: Mehmet Çavdar

Tanıtım Medya Başkanı: Yusuf Yağız

Sosyal İşler Başkanı: Metin Tuncel

Yerel Yönetimler Başkanı: Bahri Kılıçaslan

Ekonomi İşler Başkanı: Kamuran Özçelik

Halkla ilişkiler Başkanı: G. Nihal Gündüzalp

Mali ve idari İşler Başkanı: Hüseyin Okan

İl Sekreteri: Gürhan Özveren

Çevre ve Şehircilik Başkanı: Fatıma Küçükkaplan

İnsan Hakları Başkanı: Mustafa Arslan

AR-GE Başkanı: Mehmet Altay oldu.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki: “Yapılan bu değişikliğin Partimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini temenni eder, bir önceki Yönetim Kurulunda görev arkadaşlarımıza yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür ediyor, Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.