Ak Parti yeni yönetiminden danışma toplantısı

Siyaset 13.03.2016 - 18:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ak Parti yeni yönetiminden danışma toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur yeni il yönetimi danışma ve tanışma toplantısı düzenledi.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantının açılışını Başkal’ın verdiği mini konserle yapılırken, toplantı gündem maddelerine uyularak devam etti ve sona erdi. Gündem maddeleri: Açılış ve yoklamanın ardından Divan Kurulunun seçimi, İl Başkanı Süleyman Faki, Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik’in konuşmaları, İl Yönetim Kurulunun tanıtımı, İl Teşkilat Başkanlığının sunumu, İl İdaresi ve Mali İşlerin sunumu, dilek ve temennilerden oluştu. AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada yeni bir dönem başladığına ve bu dönemde daha fazla birliktelik olması gerektiğine vurgu yaptı. Milletvekili Reşat Petek de partilerinin kuruluşu ve kuruluşundan önceki Türkiye’nin tarihinden bahsederek, zafer sarhoşu olunmaması gerektiğine dikkat çekti. AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Bayram Özçelik de yaptığı konuşmada, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’dan bahsedip, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin isminin konulması sürecini, yeni il yönetiminin ve tüm teşkilatların yapması gerekenleri, Türkiye’deki muhalefet eksikliğini, tüm bu süreçte aldıkları hayır dualarını ve bu dualarla yollarına devam ettiklerini söyledi. Milletvekili Bayram Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti. Siyasi konuşmaların ardından yeni il yönetimi sahneye isim isim çağrılarak tanıtıldı. Basına kapalı olan bölümde ise parti içi istişare yapıldı.  Danışma ve tanışma toplantısında sahneye Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik, İGM Başkanı Osman Karakaya, eski Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Eski İl Başkanı İbrahim Ekici, Milletvekili aday adayı ve DSYB Başkanı Kamil Özcan, İl Başkanı Süleyman Faki, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ve de AK Parti Burdur Teşkilatının yanı sıra şu isimler davet edildi. 1 Dr. Süleyman Faki Dr Diş Hekimi   2 Adem Çakıcı Emekli Öğretmen 3 Ali Berberoğlu İşletmeci 4 Ayhan Özdemir Esnaf 5 Bahri Kılıçaslan Esnaf 6 Fatıma Küçükkaplan Mimar 7 G. Nihal Gündüzalp Mimar 8 Gülten Sak Ev hanımı 9 Gürhan Özveren SMMM 10 Güven Çelik Em. Astsb-İktisat 11 Halil Çiçek Esnaf 12 H. Hüseyin Yalçın İşletmeci 13 Hasan İşler Emekli Öğretmen 14 Hüseyin Okan SMMM 15 İbrahim Yılmaz İş Adamı 16 Kamuran Özçelik İşletmeci 17 Levent Başar İş Adamı 18 Mahmut Kalkan Esnaf 19 Mehmet Altay Enaf 20 Mehmet Demirezen Esnaf 21 Mehmet Çavdar Avukat 22 Metin Tuncel Esnaf 23 Mustafa Arslan İş Adamı-Kuyumcu 24 Mustafa Evren İş Adamı 25 Mustafa Özboyacı İş Adamı Kuyumcu 26 Nuray Tuğrul Esnaf 27 Necati Akhan İş Adamı 28 Orhan İlişik Esnaf 29 Osman Erdem Avukat 30 Ömer Ongun Veteriner Hekim 31 Önder Çeliker Esnaf 32 Ramazan Sevinç Emekli Memur 33 Rıza Adnan Uysal Pilot 34 Selami Ermergen Ziraat Mühendisi 35 Sinem Ulaş İş Güvenliği Uzmanı 36 Tevfik Şener Esnaf 37 Turan Yurduşen Emekli Memur 38 Volkan Mengi Elk.-Elektronik Müh. 39 Yalçın Dane Esnaf 40 Yusuf Yağız Petrol ve Doğ. Müh.
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur yeni il yönetimi danışma ve tanışma toplantısı düzenledi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantının açılışını Başkal’ın verdiği mini konserle yapılırken, toplantı gündem maddelerine uyularak devam etti ve sona erdi.

Gündem maddeleri: Açılış ve yoklamanın ardından Divan Kurulunun seçimi, İl Başkanı Süleyman Faki, Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik’in konuşmaları, İl Yönetim Kurulunun tanıtımı, İl Teşkilat Başkanlığının sunumu, İl İdaresi ve Mali İşlerin sunumu, dilek ve temennilerden oluştu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada yeni bir dönem başladığına ve bu dönemde daha fazla birliktelik olması gerektiğine vurgu yaptı. Milletvekili Reşat Petek de partilerinin kuruluşu ve kuruluşundan önceki Türkiye’nin tarihinden bahsederek, zafer sarhoşu olunmaması gerektiğine dikkat çekti. AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Bayram Özçelik de yaptığı konuşmada, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’dan bahsedip, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin isminin konulması sürecini, yeni il yönetiminin ve tüm teşkilatların yapması gerekenleri, Türkiye’deki muhalefet eksikliğini, tüm bu süreçte aldıkları hayır dualarını ve bu dualarla yollarına devam ettiklerini söyledi. Milletvekili Bayram Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Siyasi konuşmaların ardından yeni il yönetimi sahneye isim isim çağrılarak tanıtıldı. Basına kapalı olan bölümde ise parti içi istişare yapıldı.  Danışma ve tanışma toplantısında sahneye Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik, İGM Başkanı Osman Karakaya, eski Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Eski İl Başkanı İbrahim Ekici, Milletvekili aday adayı ve DSYB Başkanı Kamil Özcan, İl Başkanı Süleyman Faki, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ve de AK Parti Burdur Teşkilatının yanı sıra şu isimler davet edildi.


1 Dr. Süleyman Faki

Dr Diş Hekimi

 

2

Adem Çakıcı

Emekli Öğretmen

3

Ali Berberoğlu

İşletmeci

4

Ayhan Özdemir

Esnaf

5

Bahri Kılıçaslan

Esnaf

6

Fatıma Küçükkaplan

Mimar

7

G. Nihal Gündüzalp

Mimar

8

Gülten Sak

Ev hanımı

9

Gürhan Özveren

SMMM

10

Güven Çelik

Em. Astsb-İktisat

11

Halil Çiçek

Esnaf

12

H. Hüseyin Yalçın

İşletmeci

13

Hasan İşler

Emekli Öğretmen

14

Hüseyin Okan

SMMM

15

İbrahim Yılmaz

İş Adamı

16

Kamuran Özçelik

İşletmeci

17

Levent Başar

İş Adamı

18

Mahmut Kalkan

Esnaf

19

Mehmet Altay

Enaf

20

Mehmet Demirezen

Esnaf

21

Mehmet Çavdar

Avukat

22

Metin Tuncel

Esnaf

23

Mustafa Arslan

İş Adamı-Kuyumcu

24

Mustafa Evren

İş Adamı

25

Mustafa Özboyacı

İş Adamı Kuyumcu

26

Nuray Tuğrul

Esnaf

27

Necati Akhan

İş Adamı

28

Orhan İlişik

Esnaf

29

Osman Erdem

Avukat

30

Ömer Ongun

Veteriner Hekim

31

Önder Çeliker

Esnaf

32

Ramazan Sevinç

Emekli Memur

33

Rıza Adnan Uysal

Pilot

34

Selami Ermergen

Ziraat Mühendisi

35

Sinem Ulaş

İş Güvenliği Uzmanı

36

Tevfik Şener

Esnaf

37

Turan Yurduşen

Emekli Memur

38

Volkan Mengi

Elk.-Elektronik Müh.

39

Yalçın Dane

Esnaf

40

Yusuf Yağız

Petrol ve Doğ. Müh.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.