AK PARTİ TEŞEKKÜR TURUNU TAMAMLADI

Siyaset 30.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ TEŞEKKÜR TURUNU TAMAMLADI

AK Parti Burdur İl Teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı 11 ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti Burdur İl Teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı 11 ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.  İlçelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, 3. Sıra milletvekili adayı Emine Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, AK Parti’ye gösterilen teveccühten dolayı İl, İlçe teşkilatlarına ve Vatandaşlara teşekkür etti. Kısa sürede, il, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen özverili seçim çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkürlerini sunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ Vatandaşımız artık kendilerine dokunan ve hizmet getiren kişileri mecliste görmek istiyor. Gece gündüz çalışarak Burdur’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda 7’den 70’e herkesi kucakladık. Sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum artık hizmet zamanı. Memleketimize ve milletimize, Burdur’umuza aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Burdur İl Teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı 11 ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Burdur İl Teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı 11 ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.  İlçelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, 3. Sıra milletvekili adayı Emine Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, AK Parti’ye gösterilen teveccühten dolayı İl, İlçe teşkilatlarına ve Vatandaşlara teşekkür etti.

Kısa sürede, il, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen özverili seçim çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkürlerini sunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ Vatandaşımız artık kendilerine dokunan ve hizmet getiren kişileri mecliste görmek istiyor. Gece gündüz çalışarak Burdur’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda 7’den 70’e herkesi kucakladık. Sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum artık hizmet zamanı. Memleketimize ve milletimize, Burdur’umuza aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.